Søndag - Midt i januar 2017

Mandag – En ny uge med på de sociale medier tager sin begyndelse

Mandag – en ny uge begynder på bla Facebook og andre sociale medier!

Jeg forundres stadig over den efterhånden ret store masse, af mennesker i vores land, der til stadighed forbløffer mig med deres snæversyn, store mangel i fornøden viden om emner når de debattere- manglende evne til ordentlig retorik og debat – manglende indsigt eller forståelse for andre mennesker, og helt gennemgribende ufattelige menneskefjendske og til tider total ( som i snotdumme og nærmest retaderet) dumhed og uvidenhed- samt mangel på evne til at undersøge emner og påstande de kommer med.

Danskerne på nettet, er blevet en fastfood nation, et folkefærd hvor evnen til at opsøge viden, samt korrekte oplysninger, er nærmest forsvundet –

ER VORES NATION VIRKELIG BLEVET SÅ DUM??… Eller handler det blot om dovenskab?

Idag forstår og omfavner, jeg hvad det var, mine lærer i skolen så nøjsomt, målrettet og vedvarende arbejdede på at lære os, om at recherche og efterprøve informationer samt at have en sund tilgang til kildekritik!
Jeg er så taknemmelig for mine lærers kæmpe arbejde, med at banke fornuft ind i toppen på mig idag- for de har nemlig formået at give mine klassekammerater, og jeg, nogle værdigfulde værktøjer, samt fornøden om viden og evnen til, at både opsøge og bearbejde vide, med på vores rejse, igennem livet !

Hvad gik der så lige galt andre steder? .. Hvorfor er den evne eller vilje forsvundet for mange mennesker ?
Lærte de ikke det samme i skolen , eller igennem livet om de her ting som jeg?
Er folk bare blev mere dovne eller dummer? ..Og hvorfor er den erstattet af demagoger og link til artikler fra underlødige usaglige medier?
I dont know.

Men jeg ved en ting- vi har sgu en pligt til altså søge viden og opdatere os selv, hvis vi ønsker at blive taget alvorligt.

Min far kaldte det selvopdragelse – Ret fedt ord, når man tænker over det

Nå men kære mandag – jeg væbner mig til endnu en uge på Facebook, og de andre sociale medier med div “kampe”-debatter – sjove oplevelser- kærlighed og søde historier –
16117697_10154117376302201_1058890075_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag - Midt i januar 2017