Lørdag - weekend - afslapning... NOPE ...Ikke her ..

Hvorfor nu opskrifter på min blog?

unknownJa hvorfor nu det?

Jeg elsker at lave mad- jeg selv er vegetar-  2 af mine piger er veganer og den sidste datter er kødspiser og det samme er min kæreste og svigerfamilie.

DET til tider giver nogle udfordringer i hverdagen ..

Så jeg må ud på nettet  og søge inspiration finde opskrifter og prøve mig frem  og se om de kan trylles om til veganske eller vegetariske muligheder.
Ikke alt kan lige “oversættes” til vegansk eller vegetarisk.. så det kræver nogle forsøg i køkkenet.

Det har været en succes – og derfor har jeg valgt at kan jeg hjælpe andre med opskrifter der er “oversat” fra kød til vegetariske eller veganske muligheder- så vil jeg gerne det.
Andre udfordringer fra mange andre, ikke flersproget, er sider, hvor mange af de gode opskrifterne er på andre sprog- derfor vil jeg til tider også lægge opskrifter op jeg selv har prøvet af – evt tunet lidt op – og lægge dem op på dansk:)

Så med andre ord- her vil være opskrifter af egen oprindelse – og inspireret af andre . og andre igen, nogle direkte oversat fra internationale sider

Jeg er af den overbevisning, at ingen opskrifter, er der patent på- derfor står det alle frit for at nuppe opskrifter på fra min blog- og formidler dem videre, også på egne hjemmesider eller blogs. UDEN at kreditering da opskrifter er UDEN ophavsret!

God fornøjelse i maduniverset her på siden

APRIL

Edit: VIGTIGT… 4 feb 2017 :

Dette opslag er blevet hevet d.d fra bagom et”hul” i mørket på bloggen,hvor den havde forputtet sig,  og lagt op under kategorien : Opskrifter!
Jeg havde overset dette, da jeg jo er igang med at ombygge bloggen – så den var røget ned i et “hul” på bloggen og var ikke tydelig.
Dette blev jeg gjort OBS på , da jeg linkede til en opskrift i en veganer FB-gruppe, hvor personen, på en ret uvenlig måde gjorde mig opmærksomt på, da hun mente jeg skulle kreditere ..
SÅ kunne jeg jo se at hun ikke havde læst denne her.. – SÅ lidt godt kommer der ud af perfide mennesker, som kunne have henvendt sig på en ordentlig måde, fremfor på en måde, tydelig præget af den grimme tendens mange lider under pt på sociale medier, nemlig bare at angribe..og være generelt nedladende
Men tak du kære— Her er den så KLAR OG TYDLIG!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag - weekend - afslapning... NOPE ...Ikke her ..