SOMMER KOMMER :Dagens ret : Kyllingesteg med små kartofler og hjemmelavet sylte agurkesalat

I dag forkæler jeg mig selv og mit hofte mål – og skider højt og flot på fitness guderne & gudinderne!

Jeg er ellers en,  synes jeg selv 😉 , som lever nogenlunde retliniet og sundt-

Dog må jeg bryde sammen og tilstå- uanset hvor meget div fitness trunter i stanglækre kropsmål og trænings outfit, eller veltrænet bøffehorn og mænd med nøgne muskuløse overkroppe og stramme MEGET stramme tights siger det- så er er mandler og div proteindrikke FANDEME IKKE LÆKKERIER ELLER HYGGEMAD til syndig forkælelse af ganen!!

Så i dag søndag – har jeg besluttet mig for, at hylde min ret til en 2 cm forøgelse på mine hoftemål, efter indtagelsen af denne lille frække syndige mundfuld !
Jeg har været en fan af denne frække firser klassikere siden jeg fik den som barn- elsker den, og er den på en menukort på et spisested, bestiller jeg den – og jeg behøver virkelig ikke andet end den!!

Desværre er det de færreste steder der i dag har retten og de som har, laver den ikke selv fra bunden af- det er tit færdigkøbte panerede oste og smager af absolut ingen ting –
Og det er så frygteligt LET at lave ….Og smager SÅ meget bedre ….

Frituresteg Camembert med fritteret persille og solbærsyltetøj :

Og det tager ingen tid at lave !!

MUMS..

MUMS..

1 Camembert ( IKKE BRIE, men det er i sidste ende afhængig af smag og behag, men den billige fra Netoo 9.95 er ganske glimrende )
2 spsk mel og vand
Rasp
et lille bundt persille ( frisk)

1 skrive frisk brød – jeg fortrækker rugbrød- andre hvidt brød – det er en smagssag)
Solbærsyltetøj.
4 dl olie

Og så går vi igang ….

Processen - nemt og hurtigt

Processen – nemt og hurtigt

Pisk mel og vand sammen til en tyk cremet jævning- hæld raspen op i en anden skål- Vend osten i meljævningen og over i raspen, dæk osten godt, – så retur i jævningen og retur i raspen.

Jeg dækker 2 gange, så er jeg sikker på en panering, der dækker osten så den ikke flækker under friturestegningen – Sæt olien over i en lille passende gryde når det syder rundt om et lille stykke træ ( tandstik er glimrende til formålet) er olien varm nok.

Osten lægges i olien med en huls- ( sikkerhed – sikkerhed og atter sikkerhed- Det er en gudespise, men varm olie er ikke til at spøge med) kog den ca 3-4 min på hver side til den er gylden og sprød- OP med osten- lad den sætte sig, og mens den gør det, smør du brødet.
OG så tager du den friske persille op på hulsien, og giver den et hurtig dyb ( 5-10 sek)  i den varme olie- PAS PÅ, det kan sprutte så dæk din hånd med et viskestykke, så du ikke kommer til skade-
Anret osten på brødet med solbærsyletøj og den fritteret persille på toppen…

VELBEKOMMEN <3

APRIL 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER KOMMER :Dagens ret : Kyllingesteg med små kartofler og hjemmelavet sylte agurkesalat