Hjælp en hjemløs til eget sted med tryghed og varme <3

2017 – Reflektion over et fantastisk år

2017 – Lige om lidt er du væk, og vi byder 2018 velkommen 

Nytåret er jo pr tradition den tid på gået hvor vi gør status… 
Status over det år der nu er gået og det år der nu vil komme..

Det er en smuk tradition, og heldigvis pga af de sociale medier, er det blevet mulig for alle at deltage i.
Det er ikke længer blot forundt de unge, de smukke, de rige, de kendte eller de kongelige ..
Alle kan komme med deres egen historie – og på forunderlig vis, finder jeg dem faktisk mere interessante og spændende, end det før nævnte personage galleri  ..

Her er min historie for 2017 <3 

2017 ….

Tak for dette år. 
Dette har i sandelighed været et af de mest fantastiske år for mig i dette årti – på alle måder. 
Efter en årrække med virkelig hårde og omtumlet tider, landede jeg fuldstændig på mine fødder i 2017. 
Jeg er blevet beriget med nye mennesker i mit liv, og nogle har forladt mit liv, både i fysisk form ( ære være deres minde) og nogle er blot gledet ud, hvilket jo også er sådan livet fungere- man vokser fra hinanden. 

I 2017 har
André og jeg valgte helt bevist at forkæle os selv, og give os en masse “os” tid, dette gjorde vi ved mange rejser, alene bare os 2, og sammen med familien..

I 2017 fik jeg mit drømmejob, jeg begyndte hos Dahl & Svane – 
Drømmejobbet fordi jeg er landet på den helt rette hylde arbejdsmæssigt.
Tænk at kunne kombinere ens peronlige passion og interesse, med sit levebrød.
Det er ingen hemmelighed at jeg brænder for udsatte Danmark og at jeg brænder for social retfærdighed.
I mit arbejde får jeg i den grad lov til at gøre en kæmpe forskel- og at jeg så har fået verdens bedste chefer, der forstå og sætter pris og ikke mindst bakker op omkring  min person og personlighed, der til tider kan være ….hmmm, lad os kalde den eksplosiv passioneret, og at jeg tit og ofte føle mit instinkt og egne vilje,  er nok en af de største arbejdsmæssige gave jeg nogensinde har fået. 
Så jeg er 100% loyal mod de herre Martin Dahl & Martin Svane -og jeg vil gå igennem ild og vand for de 2 og vores helt fantastiske virksomhed.
2018 bliver det vildeste år for os alle og denne vidunderlige sociale virksomhed 
Hold da fest hvor jeg glæder mig <3 

2017 blev også året hvor jeg var med til at søsætte en en drøm. 
Jeg har sammen med mine medkumpaner Pernille Caspersen og Jan Olsen søsat Camp Sommerglæde – 
En gratis sommerlejer for hele familier, der på den ene eller anden måde er udfordret i deres hverdag- det være sig økonomisk, helbredsmæssigt eller socialt. 
I uge 31 lukkede vi døren op for den første sommercamp i København for små 100 mennesker -Voksne såvel som børn, der kom fra hele landet. 
Hele byen bliver brugt til sommerlejren, og vi viser hvor smukt hvor hovedstad er og hvordan den også kan bruges. 
Dog kan et projekt som dette ikke blive en virkelighed, uden vores helt fantastiske sponsore- og her vil jeg gerne sige tak til erhvervslivet og forretningslivet i Danmark, for uden jer, ingen Camp Sommerglæde, og den kommer igen i 2018 og HTU- Hjælp til Udsatte for jeres store indsats for Camp Sommerglæde

2017 blev også året hvor organisationen HTU- Hjælp til udsatte blev stiftet, og jeg satte mig atter i en bestyrelsesstol. 
Hold da et initiativ- og sikke en ære at være med i et projekt der er drevet med sådan et kæmpe hjerte 
Der er på under et år blevet afholdt fastelavsfester, sommerfester, halloweenfester, julefester for udsatte familier – der er uddelt konfirmationshjælp, fødselsdagshjælp, julekurve, og ikke minsdt nød madpakke kasser til trængte familier- og så er vi blevet landsdækkende. Der er poppet lokal afdelinger op i hele landet, ja selv på Bornholm-Det er så fantastisk at se den vilje der ligger ude i hele landet for at gøre en forskel. 
Og jeg er overbevist om, at 2018 kun bliver året hvor vi vokser os større og stærkere – og der igennem kan hjælpe flere familier og enlige 

På den private front …

Vi har i året 2017 været flg steder i verden : London,England –  Malta (til min bedste veninde´s Aleksandre´s bryllup <3 ) – Mallorca, Spanien ( her fejrede vi min fødselsdag)  – , Rom, Italien ( familietur) Sharm El Sheikh, Egypten ( kærligheds og familie ferie med lillebror Silas ) – Sommerhuset i Sverige – 
Alt samme en tid og en rejseaktivitet, vi har værdsat og planlægger at øge i 2018 
Vi starter d 4 januar hvor vi atter rejser til Sharm El Sheikh og nyder hinanden, dette er nemlig vores forsinket bryllupsrejse….

André og Sila på ATV i Sinai ørkenen

André og Sila på ATV i Sinai ørkenen

Hvilket jo automatik bringer mig videre til mit års største begivenhed – nemlig at jeg er blevet gift med verdens met vidunderlige mand <3 
Tænk engang- jeg, en sprallebasse, har fundet kærligheden….. 
I 2014 mødte jeg en sød fyr der hoppede dansende foran mig, på en natklub i København… Jeg husker dansen tydeligt. Og jeg har sidenhen grinet meget af den, for den gjorde jeg bemærkede ham. 
Dansetrolden, holdte fast .. og var vedholdenden i at fastholde kontakten mellem os og i efteråret 2015, forelskede jeg mig i ham- til min store angst, for han er 17 år yngre end jeg…. 
Men han var sgu stædig den mand, og holdte fast, så vi blev kærester … I April 2016 gik han på knæ for mig på Kreta og friede….Og d 30 sep 2017 sagde vi JA til hinanden, ved det smukkeste drømmebryllup lige i hjertet af København.-

Jeg blev givet væk, da den mand jeg elsker og respektere mere end nogen anden, nemlig den nu tidligere formand for Hjemløse organisationen SAND og nuværende formand og stifter for Månestrålerne Steen Rosenquist – Steen er for mig en helt, min bonus far, min bedste ven, og fortrolige, og en KÆMPE støtte i mit liv, med alle mine tossestreger – og han er en af de få “offentlige” personer, der stod last og brast bag ig i mine helvedes år, med usande grimme beskyldinger i forhold til mit frivillige arbejde for hjemløse. GUD hvor jeg dog elsker ham <3 

Vi blev viet i vores egen “baghave” af min smukke veninde Kisser -Dette var hendes sidste vielse efter 12 år i dansk politik. Så det gjorde det hele så meget mere særligt.
Vielsen forgik lige ved vandkanten af Peblinge sø i København, omgivet af venner, familie,naboer og offentligheden-
Vores bryllup valgte vi skulle være et åbent hus arrangement-og helt uden den store planlægning.
Dagen skulle være spontan og med plads til at ånde.
Så ingen formelle stivstikkene ritualer – eller opstyltet forventninger… “it was all in the moment”
Og alle vi kendte – både privat – online- eller som havde lyst til at hilse på og feste med, var mere end velkommen- og heldigvis tog mange denne invitation til sig og kom….. 
Over 100 mennesker festede med os på vores specielle dag – Vi var rige, fattige, tykke, tynde, folk med hjem, og hjemløse, og fra hele  verden….

Det var en fantastisk dag – en kærligheden dag

Vi sagde JA- det bedste JA- jeg nogensinde har sagt i mit liv <3

Vi sagde JA- det bedste JA- jeg nogensinde har sagt i mit liv <3

2017 blev også året hvor vi fik vores nye lejlighed- og hold da fest hvor er det dejligt atter at have mere plads at boltre sig på — Igen lige i hjertet af vores elskede by… 

Projekt Juleglæde blev også igen i år en realitet – Igen gik mine medkumpaner Pernille Caspersen, Jan Olsen og jeg i aktion
For andet år i træk, skabte vi en succes, hvor vi d 17 dec kunne uddelte julekurve til familier og enlige, der havde brug for lidt glæde i en mørk tid <3 Der blev udleveret mad i lange baner – julegaver og serveret en kæmpe julefrokost og alt i alt havde vi den dejligste dag i julens tegn med masser af glæde.. 

Vores egen jul blev holdt i vores eget hjem- hele familien samlet til lille juleaften d 23 dec og d 24 dec, sammen med gode venner <3 
Hvad kan man bede om mere- jeg er en velsignet kvinde på så mange måde og jeg er taknemmelig for alt og alle i mit liv <3 

Vores julebord juleaften <3

Vores julebord juleaften <3

Jo 2017 – TAK FOR DIG – du har i sandelighed været det dejligste år 
Jeg takker for dig og glæder mig til at hilse 2018 lige så velkommen – for hvor er livet dog smukt, når man lukker det ind og fokusere på det positive

Et rigtig glædeligt nytår til jer alle derude 

April Chris Califano 

Glædeligt nytår 2017/2018

Glædeligt nytår 2017/2018

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp en hjemløs til eget sted med tryghed og varme <3