En fræk hyggelig opskrift på søndagsbrød : Vegansk grahamsbrød med lakrids og Ciafrø

Hvad laver hende der April så og hvem er hun ….

Det er et spørgsmål jeg tit og ofte får og skal forholde mig til…

bc524c6ab2e4d3a8814e51294dad5890

For hvad laver hende der April så endenlig og hvem er hun?

Well… p.t ligger jeg flyvende vanvittig i luften.. mange helt vild spændende og fantastiske ting sker lige nu, omkring mig og mit virke.

Jeg er ikke lige den type den ender op med en ting, og der bliver hængende der arbejdetslivet ud..
Min hjerne køre evigt og altid på højtryk.. og den krøllede hyperaktive hjerne jeg er blevet udstyret med,  har en vane med at sprøjter ud med ideer – koncepter og alt mulig andet gejl, særlig når jeg ikke har tid til det, men så tager jeg mig tiden til det, for jeg hader at lade noget gå til spilde 😉

Dog hvis du spørger om hvad jeg lever af, så arbejder jeg pt som stock broker i en visionært fremadstormende virksomhed, drevet af 2 meget dygtige unge iværksætter og finasfolk.
Det betaler min husleje og andre fornødenheder.

Og så har jeg on the side, min egen lille virksomhed All By Diva, som er en virksomhed inden for konceptudvikling, konsulent arbejde, sparring, kommunikation, pr, CSR og branding.
Her hjælper jeg også virksomheder og kendte personer, med at udvikle koncepter, matche de rette mennesker, investorer, pr/branding og styring af deres karriere retning ect

På det mere afslappende plan, i min fritid, der har jeg nu sat mig i stolen i et advisory board for en lille lokal radio station : Holbæk Radio, hvor vi er igang med at udtænke lidt større planer for fremtidens medieformidling ud over FM båndet i et fusion med digitale medier -SoME og platforme – hvilket indholder bland andet en visionær og banebrydende måde at køre medier sammen herunder landsdækkende TV & streamning.
Jeg er så også konceptudvikler,  redaktør og programtilrettelægger på radio/ tv-programmet

“Fedt.. Det er fredag”

Et underholdning program, med 3 potteskøre og skønne værter, der væltede hele sendefladen da vi gik i luften med det nye set up i fredag d 13 april 2018.
Det er pisse spændende og jeg elsker at være med til at lave nyt, som her, og igen tænke i nye baner inden for underholdning hvor vi ON AIR interagre med vores seere og lyttere direkte LIVE under udsendelserne både på FM båndet OG på TV :)…

Om lørdagen køre jeg tilrettelægning LIVE på PARTY MIX, sammen med 2 skønne dygtige drenge, i deres bedste prime!
Det er et streamning og radio koncept til de festgale, som i lørdags ramte ud over landet grænser og havde seere og festdeltager ON AIR, helt fra Australien.
De 2 gutter fyrede så meget op under kedlerne at seerne tiggede om mere 🙂

DET er sgu en fed følelse.
SÅ NU ER DET TV PÅ DIGITALE MEDIER OG RADIO!

Jeg havde ellers forsvoret jeg aldrig skulle tilbage i musikbranchen, men ak som en radikal engang sagde, man har et standpunkt til man har et nyt.. Well jeg fik sgu et nyt standpunkt.

Det gjorde jeg fordi jeg ved et tilfælde, faldt over et helt unik og hjernedødt unikum af et talent.
En lille dansk sangerinde, med en stemme, så vanvittig,at den vil få Adel og Ansette til at gå baglæns af begejstring.
Så hende arbejde jeg med i baggrunden, med hendes udvikling, konceptet, og retning

Jeg er så også en ildsjæl og social forkæmper for udsatte i danmark. Jeg magter ikke vi har et så rigt samfund, der tillader vi køre de udsatte – de svage og syge over, blot for nogle billige politiske bonus point.
Det kan vi ikke være bekendt- og så er jeg fuldstændig ligeglad med politisk partifarver!
Det pisser mig af, og derfor står jeg til måls for denne sag!
Du vil ALDRIG se mig til en demonstration, thats not my thing, jeg kæmper på en helt anden måde, og den virker ..og den virker effektivt … og så må de andre tage sig af demoerne, med min dybeste respekt, for jeg kan ikke det der 😉

Jeg er også medstifter af Team Glæde.
Her arbejder jeg tæt sammen med nok 2 af de mest fantastiske mennesker jeg har mødt. Pernille Caspersen og Jan Olsen.
Vi har 2 total non profil projekter vi køre om året, til fordel for udsatte, deres familier og børn i Danmark
Nemlig Camp Sommerglæde som er en 100% gratis sommerlejre for udsatte børn og deres familie.
Samt Projekt Juleglæde, som er en årlig julefrokost fyldt med underholdning, juletræ, gaveudlevering, konkurrencer, lotteri ( alt sammen gratis) , og efterfølgende madbasar med udlevering af lækre fødevare, og julegaver til de fremmødte familier så de kan få ikke bare en lille jul, men en FANTASTISK jul uden at mangle noget som helst!

Så er jeg frivillig på “En til væggen” som er et 100% frivilligt arbejde i samarbejdet mellem michelin restauranten Kokkerier i København og Sundholmen, et eventyrs dag hvor 80 hjemløse for nyt tøj, hår og styling efterfuldt af en 3-4 rettes galla michelin menu og efterfølgende underholdning og dans.

Og en masse andre ting 😉

Jeg er et menneske der ikke kan holde mig i ro, dog når det lykkedes så er jeg et rigtig familiemenneske.
Min mand, mine unger, min svigerfamilie, betyder alti verden for mig.
De er mit anker, min styrke og der hiver jeg overskud og energi fra

Og jeg elsker ELSKER at rejse .. så vi rejser meget min mand og jeg.
Mit safe haven er Sharm El- Sheikh i Sinai ørken. Der tager jeg gerne ned 3-4 gange om året ind imellem de andre rejser.

Jeg er hvad man kalder plantebaseret i mit kostvalg. Det er jo blevet så moderne at man i dag skal definere sig ud fra hvad man putter i munden!
Det fatter jeg så ikke en fis af, dog er det åbenbar trenden lige pt.
Dog forklare det , at jeg elsker at lave mad, og jeg er nysgerrig på det punkt, derfor alle de opskrifter der ligger på bloggen 🙂

Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad du putter i munde, hvem du knalder med, hvilken hudfarve du har, om du har en gud eller ej.
Jeg kigger altså på mennesket og det de bære i deres gerninger og hjerte, ikke hvad de putter i munden

Jeg er et menneske der kæmper for det jeg tror på, jeg begår fejl og jeg lærer af dem.
Jeg er en fighter – ikke et offer og jeg vil fremad altid.
Nogle ville kalde mig serieiværksætte, jeg selv siger,  jeg er et nysgerrigt menneske.
Og så er jeg nok det mest stædige væsen der går på denne jord 😉

Det er så lidt, ganske lidt om menneske bag navnet April Chris…
Så efter en blog igennem 6 år, var det vist på tide at præsentere mig lidt ordentlig om hvem hun er anno 2018

PT er jeg atter blevet ramt af årtidens små sataniske vira, og ligger med høj feber, ingen stemme, snot i hele hovedet og er så ynkelig, at selv en mand hårdt ramt af mandeinfluenza ikke topper mine lidelser…
Så ae mig og ynk mig så jeg kan få det bedre

Med glimt i øjet og kærlig

 

APRIL 

April

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fræk hyggelig opskrift på søndagsbrød : Vegansk grahamsbrød med lakrids og Ciafrø