Det plantebaseret alternativ til æg i mad og bagværk

D. 4 April 2019 – og jeg har fødselsdag <3

Puha det er godt nok længe siden jeg har skrevet herinde ..

Og i dag bliver en kort en …

Dagen i dag, d 4 april 2019… en smuk solrig dag.. og ikke mindst og endnu vigtigere MIN FØDELSDAG

2018 var et begivenhedsrigt år – og 2019 er allerede nu et mere fantastisk år.

Jeg har åbnet en lille kro, sammen med min veninde og partner.
En kro med fokus på dansk mad, danske traditioner og dansk smørrebrød.
Og i som kender mig eller har fuld med herinde, ved jeg er plantebaseret i min kost- og dette har jeg lagt med mig ind i vores kro´s univers og køkken.
Derfor køre min hjerne 24/7 med at veganisere dansk klassisk smørrebrød til veganske himmelske mundfulde og den mission ser ud til at lykkedes. <3

Den bedste fødselsdagen jeg nogensinde har givet mig selv : 
I Tirsdag var min partner og jeg hos vores nye forretningsadvokat- og ikke bare EN advokat, men den bedste inden for sit felt.

Og det er der brug for …
For vores lille spisested har fået succes, som i kæmpe succes- ikke blot pga af den traditionelle mad, men i den grad også pga af det veganske/plantebaseret mad, der ligner, smager og giver den genkendelige oplevelsen af tiden før man blev veganer.

Husk veganisme handeler om dyrevelfærd, klima og andre positive ting. 
Ikke om man ikke kunne lide maden – mere ophavet for denne, nemlig at tage et liv, eller for fra en veganers synsvinkel at udnytte en dyr.

Dog har jeg endnu ikke mødt en veganer som er en smule træt af de samme salater, og smage de kan få/købe når de er ude for at spise. Der er grænser for for mange gange du kan tolke en hummus & avocado mad 😉

Nå men tilbage til tropic…

Igår fik jeg så mailen fra vores advokat, med hele opridset – og jeg fik det største smil i hele hoved da jeg første gang læste sætning fra vores Advokat Sebastian Rungby  flg:

 “hvis det forretningsmæssigt giver mening, at inddrage jeres restaurant og bed and breakfast i koncernen.
Ja venner – min partner og jeg er igang med at bygge en koncern 😀
VILD ORD IKK´ 😀 😀 😀

Dog ikke des mindre- med det opkøb vi er i gang med, og de planter der er lagt og den investering vi er igang med sammen med vores finasielle bagland, tja.. så er ordet sgu nok meget rigtigt hahaha 😀
Men jeg skal lige sluge den et par gange, for det startede jo bare som et lille hobbyprojekt <3
Dog stak jeg en finger i jorden hos even ven med et forlag, om evt at lave en kogekog- og det resulterede i flere henvendelser fra 2 internationale forlag om jeg ville lave en sådanne –
Jeg ved det ikke endnu- der er mange der lave gode kogebøger… så mon ikke man ka undvære en fra min hånd lidt endnu 😉
Et engelske tv selskab har henvendt sig, de vil lave et indslag om vores veganske opensandwich, med danske klassisk smørrebrød vegansk, for jeg er åbenbart den eneste der laver det fuldstændigt rigtigt, blot vegansk, og med fokus på danske traditioner.
Det hele går stærkt som i rigtig stærkt – men det er fantastisk <3

Nå men har du lyst itl at se hvad jeg laver så kig her : http://www.hosdigogmig.dk

Nu vil jeg tage ud og hygge om min restaurants frokost gæster – inden jeg selv skal klædes om og gøre klar til at holde fødselsdag for 40 personer af mine nærmeste venner og bekendte i aften..
Det er første gang i 9 år jeg bliver fejret- så det er også noget jeg skal vende mig til igen hahaha Måske fordi dette er opvarmning til den helt store dag om 12 mdr fra i dag <3

Have a good one today <3

April

 

April

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det plantebaseret alternativ til æg i mad og bagværk