Fredagens lykkesagligheder

Sikke en fantastisk weekend :-)

Ja.. Sorry duds og dudettes ..Jeg fik ikke lige skrevet igår, men puha… en hektisk og total funny weekend.

Jeg skal jo også nyde de her dage, inden jeg kravler i flyverskjul og skal leve som et nyoptaget medlem af  “The Mumie”

 

Fredag var jeg til en spændende fernisering hos min gode ven Alexander.

Alexander ( en lille luksus hippie 🙂 )  er indehaver af det vild fede galleri

“Galleriet i Classensgade 4”

Udstillingen hedder “TOYS & FRIENDS 2012”
Alex havde allierede sig med de smukke modeller fra eventbureauet “Eyecandy”, som gik rundt og forkælede de fremmødte gæster, med boblevand, frække vine og kølige guldbryg.

En anderledes og spændende udstilling om graffiti kunst på bl.a lærred.

FED udstilling, absolut et besøg værd, hvis du vil investere i en anderledes oplevelse der vil pynte på dine vægge 😉

Den stolte galleriejer Alexander

 

Meningen var at jeg skulle med i byen senere, men seriøst, jeg havde det som om jeg var pustet op til dobbelt størrelse…
Derfor trak jeg så liiiiige det der berømte ” jeg er en gammel kone iaften, gå ud og mor jer og ring evt senere-kortet, og så jeg tøffede ellers hjem og gik i hi på sofaen med en masse E-nummer og TV´s fredagsglæde ( Zzz.. foran skærmen i selskab med “Frost” en eller anden engelsk vidunder betjent der fiser rundt og opklare de vildeste mord gg* utrolig der overhovedet er mere liv tilbage i småbyer i England endnu, med alle de mordgåder  🙂 )

 

Lørdag:

Hahaha Well forklaring på min dvaske tilstand fredag, dukkede op i spejlbillede Lørdag morgen:

I GOT THE PIMLE..THE BIG ONE IN THE CHIN…AND ITS FUC***** RED!!!!!!

Tøser i kender den “fætter”.. ikk`

Drenge i kan genkende som som :

Det klare symbol på at tiden hvor  kærester skal gå i dækning de næste par dage frem, og ikke svare på triks spørgsmål så som… ” Skaaaat.. ser jeg stadig lige så godt ud som da du mødte mig”- spørgsmålet ..mere et godt råd, hvis du vil overleve, endnu bedre pak en rygsæk og ta på frivillige sofacamping hos kammeraten et par dage og helst ham UDEN dame på 😉

 

Her stod jeg med alle talenterne og skulle til mega tøsehygge – ikke fødselsdags – men mere en  vi fejre Cherie( som SLET SLET ikke lige ha haft fødselsdags) aften..Nu i selskab med en GIGANTISK SIT på min højre side af min mundvig ..noooooo ….

Hmm.. nå nå…MEN op på cyklen ned til den skønne negleteknikker Anamarija (v/ AM Nails, Ahlefeldsgade 22, København K, mere hvis du trænger til super fede negle eller bling bling til samme )

Fik fixet poterne mine, så de nu var præsentable, til man skulle være sammen med 10 gudinde smukke kvinder.

Hjem igen igen .. finde aftens beklædningsgenstande ( forstil dig desperat kvinder der kaster om sig med tøj i alle verdenshjørnes retninger) , alt mens jeg liiiige pressen et vigtig undervisningsforløb ind i programmet omkring vine og forretningskoncepter ( ja ja ja ved det godt, men ER altså total DAMP-RAMT når først ideerne begynder at boble) .
Så i bad og så ellers forsøge at dulle sig selv op til tøselir.. op..( formåede at forsinke min kørelejlighed og komme vi begge for sent, da mit lange lange TUNGE hår, klaskede kronisk sammen, uagtet min ENORME indsats, og bare SLET ikke ville lave de der total lækre dullekrøller ala prinsessekrøl, samtlige trendy kvinder fiser rundt med lige P.t.. Så jeg overvejede seriøst, i et kort øjeblik, at klippe mig korthåret, med en køkken saks og hoppe i en BILKA pose ( årsag til momentær anfald af sindsyge : læs længere oppe om THE PIMPLE )
Well ja ja ja..er sgu ikke altid lige hurtig i optrækket ..I KNOW!! 🙂

 

Vel ankommet til Lyngbyvej i den højslidset lange kjole ( bemærk  April NU i farver) og de høje sandaler, er der nu dømt små 10 timer total gennemført tøsehygge med lækker mad, god smag, den fedeste humor og bare en aften der absolut er i topklasse

I LIKE THE GIRLS <3 <3

 

9 power gudinder 😉

 

Søndag:

 

Ankommer hjem kl 5.30 og i seng kl 6.00, kl 11.30 ankommer min legekammerat Nis med morgenmad, til fruen her på sengen.

( Morgenmadens menu : Kaffe- hvedefri grovbrød og en grapefrugt)

Hans vidunderlige dejlige kone Livia, havde giver ham lov til at tage til mig og hænge ud weeee…..  Vi 2, total stress ramte kegler, har de fedeste stunder med masser af sparring , brainstorm og snak om sex og kærlighed ect… you know.. the friendly friends chat between 2 geek..

JEG ELSKER DET!

SÅ havde jeg ellers den vidunderlig fornøjelse at have en dag med min afdøde veninde´s vidunderlige smukke datter.
jeg har ikke set Rebekka siden vi begravede Janni i Jun i 2010. Så de 4, 5 time vi havde sammen i dag, var bare den skønneste gave.

Becca er SÅ smuk og har udviklet sig til en gennemgribende stærk og helt vidunderlig ung kvinde. Puha.. jeg så Jannie titte frem nogle gange. Det træk sgu et par tåre i øjenkrogen.

 

 

Når man får denne her tilsendt på WhatsApp, så får man det hemmelige smil frem på mundvigen og hjertet får et ekstra hop..
Im in <3 og han er super dejlig <3

 

OG SÅ ER DET DA SUPER SEJT AT FELIX I DAG SPRANG DET LÆNGSTE FRIE FALD I MENNESKEHEDENS HISTORIE !!! … KÆMPE TILLYKKE FELIX <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagens lykkesagligheder