I dag ingen blogindlæg- jeg sørger !

AFTERCHOK!! ..Behandles med familiehygge ..

Ja nu blev det så Lørdag- dagen efter den frygtede dag …

Og som aften igår stred frem – stod den udfordring vi som verdenssamfund og borgere i denne, mere og mere tydligt frem!!

Og frygten for hvad der nu skulle og kunne sker, blev på nogle niveauer indfriet allerede, og resten vil nok blive indfriet i de kommende dage! :

LGBT
Klimaaftalen
Obamacare 
Ect

er allerede fjernet fra den officielle side
Den nye første dame er begyndt at bruge statsorganet hjemmeside til at reklamere for sine smykker – og det næste bliver vel, der kommer et slagtilbud på Trumps hoteller i Vegas med rabatkoden : “TrumpIsTheKing”

Selv verdensledere stod igår total mundlamme overfor den mand – den narcistist og total nationalist der da han blev svoret ind, afleverede den mest nationalistiske om end den korteste, tale en ny præsident nogensinde havde holdt.
Ikke et ord om udenrigspolitik.

Til gengæld masser af tilsvininger af tidligere præsidenter på stribe og deres arbejde, og en fremstilling af sig selv som den længe ventet Messias, som skal “befri” det amerikanske folk, og redde dem fra resten af verden!
Det virkede ikke til at han havde forstået han lige var blevet taget i ed som præsident og valget var overstået.

 

Jeg er stadig ikke helt landet efetr den tragedie jeg var vidne til igår  – jeg er stadig i fornægtelse – og jeg er ellers ikke langsom i opfattelsen.
Jeg havde nok ikke de mest stuerene tanker igår .. og havde nok et meget grimt ønske, som heldigvis ikke blev indfriet- for sådan et menneske er jeg nemlig ikke, og det vil jeg heller ikke være- Dog kan jeg ikke med ærlighed i stemmen, sige mig fri for at have dem!

Jeg er så IKKE  i chok over, er de 3 neo-nationalistiske danske kvindelige debattøre igår, som bakker op om den, i min optik, meget farlige mand !
Og så gider jeg ikke skrive mere om dem!

 

Til gengæld er jeg som humanist og menneske, super super STOLT af store dele af menneskeheden, idag WORLDWIDE  er samlet i store demonstrationer, som har forgået hele dagen og forsætter hele aften i HELE verden og i særligt i Washington D.C
En demonstration mod hans holdninger mod kvinder- og andre minoriteter !
Så bliver jeg så sindsyg stolt af at være demokrat idag – og viser der stadig er håb for os..
Husk der er valg til repræsentanternes hus i 2018- og de medlemmer af repræsentanternes hus, står alle på valg, og de skal nok lige lytte og se hvad der sker i USA i de her dage, og den protest der kommer fra befolkningen, mod deres republikanske præsident – For ellers ender det ( forhåbentligt )med, de ryger UD !!!

Jeg bruger min lørdag på en masse småsysler og slapper nu af med en kop lækker lakridste – Så vil lave jeg, min hjemmelavet veganske nutella, færdig og forkæle André og Silas, med hjemmelavet veganske slotspandekager, fyldt med netop nutella, vegansk flødeskum og drislet med hjemmelavet vaniliesirup og hjemmelavet hasselnødcrunch
Og nej … jeg er ikke veganer.. dog trives jeg ved udfordringen i at lave mad på veganske produkter, hvor smagen enten er ens eller forbedret i forhold til det traditionelle køkken, da jeg har 2 100% veganske døtre –
Dog skal jeg lige understrege, at  jeg kan godt lide- og jeg spiser altså også: ÆGTE smør – ÆGTE piskefløde – Æg -Mælk og andre lækkerier

 

Jeg er dog stadig i sorg- så jeg er gået sort/hvid
16215926_10154131740327201_1545216508_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag ingen blogindlæg- jeg sørger !