AFTERCHOK!! ..Behandles med familiehygge ..

Humanisme: upolitisk medmenneskelig holdning, der viser respekt for hvert enkelt medmenneske

Jeg har haft nogle dage fri fra Bloggen – mere fordi jeg var i total chok . Hvorfor ved i jo allerede !
Ingen grund til at trampe mere i det !

Nå ja.. Lad os så komme igang..
Tirsdagens indlæg  er mere et udtryk for, at jeg faktisk finder 2017, på alle andre fronter, end politisk, for at være et fantastisk år allerede !

Jeg er så fyldt med optimisme for det her år- og jeg mærker en positiv forandring helt ind i maven af mine knogler.. på alle fronter- både privat- arbejdsmæssigt- og ikke mindst og allervigtigst for mig, samfundsmæssigt !

Jeg oplever en gennemgribende velvilje blandt mine medmennesker i alle samfundslag til at række ud og hjælpe!

Der organiseres hjalp, fra private initiativer, på både sociale medier- og ude i det virkelige liv, på gadeplan ect  til de reformramte familier og enlige.
Der er større velvilje og åbenhed i at hjælpe, og gøre noget,ved og for samt  med hjemløse problematikken samt  anstændighed og medmennsekelighed – end jeg har oplevet de sidste 7 år <3

Jeg ser private hjælpe privat med fødevare- bleer og andre dagligsdags ting de ikke længere har råd til, pga reformen.

Jeg ser dygtige succesfulde mennesker, kendte såvel som ukendte, med de smukkeste hjerter, der samler sig og laver smukke oplevelser!
Madoplevelser fra Michelin kokke  og indsamlinger af ordentlige ting og tøj ( ikke længere aflagt genbrug)  for de allermeste udsatte i vores samfund, nemlig de hjemløse- ( nu skal vi jo “vende” os til at de har fået skrap konkurrence fra reformramte familier – for de er i samme desperate sko idag efter d 1 okt 2016)

Jeg oplever aktioner på landsplan- iværksat af anonyme mennesker, der sætter virkelig fokus på nogle af det aller største problemer vi pt i det land lider under, nemlig FATTIGDOM… Ja i DK .. FATTIGDOM- Prøv at smag på ordet –

Det smager ikke godt vel!..

SÅ prøv at være fattig i et land, hvor opfattelsen er der ingen fattige er, og man blot er doven, hvis man er syg… og derfor uarbejdsdygtig!!

Indført af den siddende regering-  Ja ja ja…røde kælling!!! – Er der HELT sikkert nogle læsere der allerede tænker.. NIKS venner- skift rød ud med HUMANISTISK .. SÅ rammer du plet- kælling tager jeg som et adelsmærke, sålænge jeg gør bare en lille forskel for bare ET eneste menneske 😉

Den sidende regering har på mesterligt vis formået at splitte befolkningen og sætte dem op mod hinanden , og selv forskerne går nu ud med advarsler.

De har i et anfald af desperat behov, for at føre symbol og populistisk politk ,for at bevare deres sæder i magtens højborg, skabt en skævvridningen i vores samfund er nu så stor at det er horribelt og ikke til at sidde overhørigt.
En direktør får ca 1800 kr mere i løn udbetalt pr mdr efter 1 jan 2017  – og en enlig forsøger på overførselsindkomst er ca gået i snit ( jeg ved for nogle er beløbet højere og andre lavere , men det her er et gennemsnit) 2700 kr ned i netto beløb om mdr.
Dvs ham der faktisk ikke mærker nogen forskel fordi hans indtægt allerede er god- mærker ikke de penge og den der virkelig står med håret i postkassen, står med udsigt til at ende på gaden med børn som hjemløs, og eller skal vælge mellem tag og hoved eller mad til sine børn- tøj- fornøjelser ect er der ikke råd til …

Mange dansker specielt er med lavere løn, bliver så sur på direktøren, Sviner ham eller hende til, på de sociale medier eller i debatterne !
Det er dæleme bare ikke fair – De har knoklet for deres succes og de er dygtige- DOG er de ikke umenneskelige ( altså langt de fleste af dem )

Faktisk er direktøren den der altid siger ja og støtter op om projekter til gavn for hjemløse og sociale udsatte!
Personligt oplever dem som kæmpe støtter både økonomisk og praktisk i de projekter jeg laver for at hjælpe de udsatte!
Jeg får meget meget sjældent et nej- jeg får der imod rigtig meget hjælp og mere til <3

SÅ kære venner- Lad os bruge 2017 til at bygge broer- og nedrive murer ..
Så kan det være der kommer en mere fornuftig social politik – Når tumperne opdager folket er imod deres neoliberalistiske ævl.

Jeg har så i dag også oplevet en politiker som sidder i folketinget, har set og hørt befolkningen – og jeg er såååå taknemmelig ..

Det NYTTER de her aktioner fyldt med kærlighed !!
Denne her næstekærlighed vi giver hinanden og den medmenneskelighed vi viser for hinanden …

Det får sådan en ildsjælstosses hjerte som mit til at gløde af oprigtig glæde <3

JEG VISTE BARE DANSKERNE (DE FLESTE I ALLE FALD) HAR HJERTET !!

TAK TIL JER ALLE I HELE FARVESKALAEN

 

BLIV VED … BLIV VED <3

 

Btw. Bloggen får en særlig fredagsgæst på ” Ordret er dit og det er frit”  i denne her uge- Det er en politikker jeg er den dybeste respekt for som mennesker – selv om vi politisk er langt fra hinanden samt tit og ofte er ret uenige 😀

Knus en ærke
Social Liberal ildsjæl

 

16244465_10154141790477201_133974380_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFTERCHOK!! ..Behandles med familiehygge ..