Mandel/Choko drømme

Lykken er en virkelig GO´kop kaffe…. som italienerne laver den..

Det sidste døgn har jeg haft lidt “byggerod” på bloggen!
Så der skulle gerne komme et andet visuelt udtryk på den i den kommende tid  😀
Jeg håber i kan lide det ..

Så har jeg haft travlt…
Jeg får de mest fantastiske spændende mennesker ind i Februar mdr på gæstebloggen:” Ordret er dit  og det er frit “..

Blandt andet kommer

Max & Julia Bendtsen 
Parret kom på hele landets læber og fik danskerne op i det røde felt over reglerne om familiesammenføring. SAGEN KORT :Max Bendtsen kom ud for en trafikulykke og fik derfor tilkendt kontanthjælp.Da parret søgte om familiesammenføring fik de afslag, fordi Max havde modtaget kontanthjælp.Han levede altså ikke op til forsøgerpligten, der siger, at man inden for tre år før ansøgningstidpunktet ikke må have modtaget kontanthjælp. I Østre Landsret blev det afgjort, at Udlændingestyrelsen diskriminerede, når man ikke tog hensyn til Max Bendtsens handicap, og sagen skulle behandles på ny.Den dom ankede Udlændingenævnet til Højesteret, der gav paret afslag 22. december.Parrets advokat har nu søgt familiesammenføring på ny med datteren i centrum, fordi hun har størst tilhørsforhold til Danmark.

Så kigger Mette Nørgaard forbi ..
Mette  (35 år) er en super sej kvinde – og jeg glæder mig fælt til hendes lille indspark, som jeg er overbevist,om, nok skal lukke op for en smule debat. Mette er bl.a stifter og leder af Invicto.dk der er et onlinenetværk for ofre for forbrydelser og voldsomme hændelser. Derudover også stifter af det helt nye New Story hvor hun igennem foredrag og blogs inspirerer mennesker til at finde deres indre styrke til at komme igennem svære tider.

 

 

Så ingen skal være i tvivl om jeg elsker min kæreste …

Og blandt de mange ting vi har til fælles – er vores kærlighed og respekt for mad og ordentlige råvare.

Så i dag har vi været ude og handle lidt ind- til de kommende dage.

Jeg er ikke den store FAN af de danske supermarkeder – bevares der findes gode vare der – og primært blandt deres grønt udvalg og deres mejeri produkter ect .. OG der kan findes nogle virkelig gode tilbud og produkter ind imellem ..
jeg er ( og det er med håneden på hjertet) , en NETTO fan i hverdagen – den ligger lige om hjørnet og har længe åben

Dog er de danske supermarkeder generelt for dyre  og for ringe udvalg  i ordentlige friske specialvare!
Men det er jo så heller ikke derfor de er der… DET er jo derfor vi madnørder har specialvare butikkerne…

Jo jeg nyder tovehallerne og jeg vil da gerne ud i det nye madmarked på Vesterbro.. DOG når jeg går på skattejagt, så er det ikke DE steder – hvor varene ofte koster spidsen af en jet-jager…

Næ nej.. jeg smutter ud i byens små skattekammere – i de små etniske oaser, hvor varen er autentisk, fra oprindelelses landet og møj hamrende billige 🙂

Så er lykken stor, når jeg går amok i en ægte Thai basar – Den nye i Valby kan KLART anbefales.
Der er KÆMPE udvalg og til priser der kan få en familie på 5 til at være i madhimlen i 14 dage for under 200 kr – og vi taler om mad i verdensklasse, fyldt med smag og velbehag.

En smule af dagens indkøb i Thai basaren -

En smule af dagens indkøb i Thai basaren –

eller

hos importøren af ægte italienske råvare SuperMarco- selv om deres priser efterhånden også er blevet en smule MEGET poppet.

Mange af deres vare fås nu også over hele byen jeg bor i ( København) til anstændige priser – Dog er der bare nogle specialvare som ikke fås andre steder end i de ægte italienske mad oaser — SuperMarco er en af de steder, men der findes andre små hyggelige steder rundt om i hele byen her ( København)

Så dagen i dag har stået på mad- shopping .. Der er handlet til at opskriftsamlingen kan blive øget lidt mere- nu skal der nemlig eksperimenteres og leges i køkkenet –

Det er en af de ting min kæreste og jeg elsker..

Lidt basisk indkøb for det italienske køkken

Lidt af dagens basis indkøb for det italienske køkken

 

Han holder sig dog udelukkende til det italienske køkken – Det er ligesom hans force 😀

Men han er jo også 1/2 italiensk ( mama ) ..
Lige PT er han igang med det, for en hver italiener af hankøn- at finde den hellige gral….nemlig

– Perfekte tomatsovs- og den ultimaive pizzadej..
Det er et MUST for en hver italiensk mand, med respekt for sig selv, at have lige netop sin egen signatur opskrift på disse 2 …

 

og jeg kan fortælle jer, de er begge ved at være der… Som i seriøst .. de får ganen til at synge ..
Dog kan jeg også fortælle, at skal jeg æde, eller smage en eneste pizza stykke eller en mundfuld tomatsovs igen inden for den næste mdr, så springer jeg i luften  😉 – Jeg venter til familieturen til Rom i Marts ..

Nå men Nu vil jeg så, den kommende hustru til den madglade italiener, sætte en god kop kaffe over , på den måde ÆGTE kaffe skal laves – nemlig på en italiensk esspresso kande – med en god italiensk bønne Lavazza ( min yngling) og så slappe af lidt af – inden Silas og André kommer fra fodbolds træning!

Måske vil jeg også nyde en lækker italiensk Fratello Hasselnød likør til min kaffe- den har det med at løfte oplevelsen over en virkelig god kop kaffe op til et himmerisk niveau
( Prøøøøøøv den,  den er lækker … Købes her: https://www.markuspladsen.dk/produkt/fratello-hasselnoedde-likoer/      )
For det er dæleme hårdt at suse rundt i mad mekkaerne her i byen, der er langt imellem dem, med det er også det hele værd …

Når kaffe bliver til ren nydelse og forkælelse

Når kaffe bliver til ren nydelse og forkælelse

SÅ nu vil jeg nyde … og bare være mig den næste time eller …

APRIL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandel/Choko drømme