Mørk chokomousse med peppermyntesmag

All that jazz…… og så lige en amerikansk/svenske celeb …..

Bloggen i dag handler lidt om reklamer- mad- Amerikanske tv – stjerne,  præsentation om fredagsbloggerne –  – denne gang er der nemlig 2 eller retter 3.
Nemlig de 3 fra Køge.. 🙂

Max og Julia Bendtsen kom på hele Danmarks læber, da det ramte medierne, den klemme den lille familie var ramlet ind i ,med de danske regler for familiesammenføring ( fy fy Fr. Støjberg) , viljen til at forblive på arbejdsmarked og sige nej tak til førtidspension i en ung alder ( Tak til beskæftigelseministeren ) , og en overtrædelse af FN´s menneskerettigheder på handicapområdet.
Julia var nemlig blevet nægtet familiesammenføring.
En spændende sag.. og som i disse dage skriver Danmarks historie, da Danmark nu er blevet indstævnet af FN´s handicapkomité – for første gang nogensinde (Y)

Du kan støtte op om den lille familie´s kamp her : STØT MAX OG JULIA

Som i ser, er bloggen under en gevaldig og meget tiltrængt ombygning- Den bliver rigtig fin, dejlige farver, med mulighed for at kunne oversætte- Hvilket allerede har givet bonus, da der er mere trafik på den fra det store udland.
Det tror jeg så ikke er pga de danske blogindlæg der kommer på dagligt, måske mere fordi der er ret så mange lækkerier i sektionen på veganske opskrifter – RO PÅ.. der kommer også lækkerier op, på det traditionelle køkken med kød og fisk- samt vegetariske retter .
Faktisk – så får jeg en gæsteblogger her i februar, som er helt fantastiske. Mette Nørgaard . Mette er iværksætter og stifter og leder af Invicto.dk der er et onlinenetværk for ofre for forbrydelser og voldsomme hændelser.Derudover også stifter af det helt nye New Story – og så er hun 100% veganer.

Og der kommer flere overraskelser – af de rigtig gode 🙂
Som sagt et nyt år- en ny begyndelse – alt ialt vejen til succes.

Når vi taler om en ny begyndelse.. Er du så lige som jeg, eventyrlig træt af at blive spamet med reklamer uanset hvor du bevæger dig på nettet?
Well jeg er den lykkelige nye ejer af en adblock – plug.
Og jeg som er 80% dummere end en våd klud, på IT området, ja jeg kunne finde ud af at installere den. Under 45 sek tog det, og nu læser jeg aviser uden reklamer- ser youtube og nyheder uden at blive generet af det skidt- så vil du også være fri, så hent din adblocker her :https://adblockplus.org
Den vil bare ikke linke direkte – så den hedder copy paste 😀

NU SKAL JEG SÅ LIGE PRALE IKK 😉

Jeg skal iaften – til samling i ” den hemmelige millionær klub” 🙂

Jup du læste rigtigt- og det skal jeg fordi jeg er blevet inviteret – det glæder jeg vil fælt til, så jeg skal nemlig være sammen med HAM HER <3 :

stjernemægleren Fredrik Eklund

stjernemægleren Fredrik Eklund

SÅ jeg skal have en lærerig og festlig aften i det bedste selskab, hvor ørene og sattelitterne er slået godt ud, og pennen er hold knivskarp 🙂

SÅ kære læsere

Ha den mest spektakulære fantastiske Torsdag ikk´

APRIL

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørk chokomousse med peppermyntesmag