Lykken er en virkelig GO´kop kaffe.... som italienerne laver den..

Kunsten er at lære at læne dig tilbage og bare nyde…

Dem af jer, som kender bare en smule mere til mig..

De af jer, i  ved, at trods det faktum, at jeg er som en halsende hund, efter at få genindført et anstændigt samfund- for at få genaktiveret den medmenneskelige side af os alle, til at gøre noget for andre som er ringere stillet end du selv, samt  den politiske frontkæmper på det sociale område – mest af alt et et sensitiv mennesker, som bare ønsker det bedste for alle.

Jeg er et rigtig familie menneske, som nyder at have alle mine kære omkring mig- lave mad til dem, fra alle steder fra kloden og bare råhygge i deres skønne selskab. – Det er det mest berigende der findes, NÆRVÆR!

De af jer, som kender mig fra mediebillede – sociale platforme ect, ved også at jeg har stået for skudt for meget – Sådan noget slipper man ikke rigtig helt ustraffet fra.
Det har virkelig kostet, også på den energimæssige og menneskelige front.

Når man som jeg, har været udsat for en shitstorm af den kaliber som jeg bla har været, så glemmer de som retter skyts mod en, at jeg faktisk er et menneske, jeg er mor,jeg er svigermor, jeg er datter jeg er søster, jeg er veninde, og kæreste og svigerdatter.
Med disse titler følger der følelser , forpligtigelser , kærlighed, frustrationer , bekymringer og håb… mest af alt håb og endnu mere styrke.

Den styrke har virkelig været sat på en prøve de sidste 5-6 år.
Og heldigvis, har jeg vundet over den styrkeprøve- jeg er kommet ud på en anden side, som en, synes jeg, opgraderet udgave af mig selv. For essencen af den jeg er, kommer aldrig til at blive ændret.

De ting som i den grad har været med til , jeg har kunne bevare forstanden – og ikke brudt helt sammen, det har været min familie,mine venner,  mine børn, mit frivillige (OG ulønnet) arbejde med at hjælpe hjemløse og udsatte — samt nu reformramte.  OG min ukuelige lyst til at skabe. men mere om et på et andet tidspunkt.

Det har også været de senere år været vores dejlige sted oppe i Sverige- vores sommerhus <3
Det sted er paradis på jord- og her kan jeg være uden net og telefon, gå i skoven – læse og …

Vores paradis i det Svenske

Vores paradis i det Svenske – 170 m2 ren nydelse lige skoven – uden Wi-Fi- og telefon net ..

Ja tro eller ej, tage smukke billeder som jeg bruger til at skabe min kunst.
Det at kunne fordybe sig i noget, der føles at være udenfor denne verden , væk fra støj og skjulte agendaer – det er fantastisk – Dog eftersom jeg er et barn af den teknologiske alder-.. så er min kunst- mine billeder skabt af teknologien.

Nogle af mine billeder samlet i en kollage

Nogle af mine billeder samlet i en kollage

16425207_10154164462492201_1343373451_n 16426737_10154164472247201_903569468_n
Jeg håber i kan lide dem .. Jeg elsker at skabe dem – og jeg har lavet mange flere, så jeg vil arbejde på at lave et link til dem alle <3  Disse her er til poster/ og  kan og vil også blive støbt i akryl..  Så får de lige som en anden dimension

Vil du se flere så klik her: My Art By April

Nyd dagen

APRIL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er en virkelig GO´kop kaffe.... som italienerne laver den..