Så kom svaret endelig på min personlighedstest... ER jeg så kugle skør ? .. JUP , men på den fede måde ;)

Kampen om andres anerkendelse af vores ydre, kommer med en høj pris-

Vi lever i en tid, hvor vores succes oftes sidesættes med den måde vi ser ud på!
Unge mennesker – pige såvel som drenge – voksne mænd og i særdeleshed voksne modne smukke kvinder, ligger i dag under for ubu og nærmest uopnålige skønhedsidealer.

 

De går til ekstremer i deres beskræbelser på at opnår et udseende, der er mere plastik end ægte.
Der leges med botox ( en gift, som i større mængder, dræber)  og fillers i deres ansigter.
Der laves operative kosmetiske indgreb, hvor deres naturlige ansigtsform eller kropsform modificeres og ændre, ofte i den grad, resultatet der er mere grotesk end smukt!
Der sættes fake hår på, så deres eget smukke hår, lider under det, og det begynder at miste hårets eget fylde og naturlige skønhed.

Dog med det i mente, skal i lige skrive jer bag øret, at jeg understreger KRAFTIGT, at jeg  har absolut INTET imod forskønnelse eller kosmetiske indgreb.
Dog, rent personligt går jeg ind for, det udføres med måde, så man fremhæver de  træk der gør dig unik og smuk, og løfter det op på et niveau, hvor du bevare dig selv, blot i en, måske meget bedre visuel udgave af dig selv, når vi ( for kvinders regning) begynder at hænge lidt i betrækket, pga aldre og når  vinde og vejr, gør kål på vores naturlige spændstighed i huden.
Jeg er derfor ikke “anti – forskønnelse” – Tvært om.

Det perfekte for mig i dag , ligger lige netop i det uperfekte. – Det har dog været en lang, meget dyr ,og usund vej, frem til den erkendelse!

Sådan er det for mig i dag, men det har det ikke altid gjort- Jeg har også efterstræbet umulige mål, altså prøvet at forme mig selv og min krop til noget den IKKE er- eller kan blive, på en sund og fornuftig måde, for det er jeg genetisk IKKE kodet til!
Jeg er FØDT med en bred røv, jeg har HAR brede hofter, og jeg HAR naturlige kurver. OG jeg har ikke en skarp profil uden div dobbelthager, i mere uheldige positioner 😉

Det var jeg bare slet  ikke tilfreds med- jeg VILLE bare ligne de der tændstiktynde piger, for det var idealet på min tid!

Ergo, så begyndte jeg at sulte mig selv, straffe mig selv, ved at lever under selv en miniamalt eksistens niveau, med det resultalt jeg udviklede en spiseforstyrrelse, Bullimi og i periode anorexi

 

Og den beslutning,  skal jeg så leve med resten af mit liv.

DET er den ægte konsekvens, ved ikke at hvile i sig selv, og vide at man er smuk nok , dejlige nok, og elsket nok , for lige nøjagtig den man er!!

Det skal vi hjælpe vores unge mennesker med at forstå- at det er ikke vejen frem til det, som definere dig som det smukke unikke menneske du er – og som du er født som!

 

Fra 2008 til 2016

Fra 2008 til 2016

Vejen til det ydre jeg har – har faktisk været en kamp og fyldt med udfordringer!
Dog en kamp jeg har vundet !!

Tænk over følgende ultra korte historie som følger- næste gang i kigger og væmmes ved en overvægtig pige- og eller kvinde!
Se hendes skønhed – nyd hendes sind og styrk der igennem hendes selvtillid.

Jeg hedder April – jeg er 46 år i skrivende stund – ( 47 år om 2 uger)

Jeg har født 3 smukke børn, som alle Idag er smukke voksne kloge kvinder.

Jeg har en vidunderlig kæreste- som er 16 år yngre end jeg selv, vi bor Idag sammen og elsker vores liv sammen!

Jeg har aldrig fået en plastik operation
Jeg bruger hverken fillers – restylane – – eller Botox ! – Det kommer nok en dag – dog for nu, er jeg ganske tilfreds med hvordan jeg præsentere mig selv.

For selv om jeg har en mavse der dasker når jeg hopper, eller prøver at skrue mig ned i et par jeans eller om sommeren en bikini,så lever jeg med at jeg er sgu 46 år og har født 3 smukke børn- og jeg er IKKE en pornomodel, med fast fræk ultra spæd mavse når jeg dyrker sex med min kæreste- jeg ligner dæleme da et hængebugsvin 😉 – og jeg er LYKKELIG!

Jeg hader VIRKELIGT at træner – DOG  en gang hver tredje år, som regel i foråret, når panikken over den kommende bikini – sæson melder sig,, får jeg et flip og melder mig ind i et fitness center – møder op en gang – kikker mig omkring – leger med en maskine og går hjem og annullere mit medlemskab!
Og ved i hvad- år 3 er lige blevet en realitet- jeg har nemlig gjort det igen – altså meldt mig ind i fitness.dk hahahaha –
MAGTER DET IKKE- det er ikke sjovt! Så det er ikke noget jeg dyrker .. BUM!
( mon jeg nogensinde bliver klogere – eller måske mere viljefast på den personlige tortur i sådan et center ? )

Jeg er livsnyder – et glædesmenneske – og nydelsesmenneske samt en arbejdsommelig sjæl med noget på hjertet

Og jeg lider af en spiseforstyrrelse !!!

Jeg har været slank – så buttet – så slank og så MEGA FED, til ultra ultra sygelig tynd- til normal  …. Så gik jeg til min ultimative kampvægt i 2008, hvor mit liv havde været væltet siden 2004, grundet en masse personlige familiære problemer i mit bagland

158 kg ramte jeg!! Avs

Jeg lå på en sofa – syg -ubevægelig – og energiløs-

Fik en ” dødsdom” fra lægerne og noget måtte gøres –

Dette var en udløber af et liv med spiseforstyrrelse – et vægtspænd fra 43 til 158 kg i yoyo vægt – igennem 20 år havde sat sine spor på min krop – den sagde. Stop og jeg havde smadret min krop og mit forbrændingssystem!

Jeg kunne ikke længere forbrænde den mad jeg fik ind – den satte sig i fedtdepoter på min krop og kroppen troede den var i konstant hungersnød – og vægten voksede og voksede og energien forsvandt fuldstændig !

Jeg fik hjælp .. Og en kamp tilbage til livet begyndte !

I dag er jeg på det lægerne kalder “min normal vægt”  – min krop kan ikke forarbejde kød – stivelse – og andre fødevare grupper – såden undvære jeg så – når ikke lige lysten til en lækker hjemmelavet pizza melder sig, hvilket den gør når man skal giftes med en italiener

Jeg måtte af helbredsmæssige årsager blive vegetar- Altså ikke af politiske årsager- eller dyrevelfærdsårsager-
Og jeg er ikke fanatiker- jeg bryder mig ikke om fanatikere …
Jeg tåler, pga af min spiseforstyrrelse,  så ikke, store mængder af alkohol- min krop bliver påvirket af 2 mundfulde vin og jeg er beruset efter ET glas!- Dette har medført at jeg faktisk stor set er stoppet med at drikke alkohol.
Jeg er ikke afholdsperson, og jeg kan nyde en god cocktail ind imellem ( eller flere i stribe) – dog udebliver konsekvensen så ikke, jeg ligger brak i 2-3 dage efterfølgende, hvor verden bare slet ikke er sjov, mens min krop regenerere sig selv, og kommer oven på.

Men jeg er normalvægtig og på ingen måder rask- dog lever jeg meget bevist om hvad jeg putter i munden!

Jeg vejer idag 74 kg og lykkelig !
Ikke pga min vægt – Men på grund af mit liv og dens indhold.

 

Jeg har de sidste 5 år haft turbulens i mit liv- jeg har haft oplevelser jeg ikke vil unde min værste fjende – og alligevel er de oplevelser også den største gave jeg har fået på erfaringskontoen i livet.

Intet og jeg mener absolut intet kan i dag mig – true eller skræmme mig til ikke at leve eller kæmpe for hvad jeg tror på og hvad jeg står op for.
Et menneske som har mistet alt en gang – kan du aldrig skræmme til tavshed

 

Hvad vil jeg så sige med det her :
Jo meget enkelt og skåret ind til benet :

 

Det smukkeste smil skjuler de største hemmeligheder
De smukkeste øjne har grædt de fleste tårer
Og det smukkeste hjerte har følt mest smerte

 

Vi har alle en historie at fortælle – ikke alt er nødvendigvis hvad du umiddelbart tror

Det ydre er blot en skal – en smuk og unik skal – en krop er et hylster – et hyster vi alle lever i – og som vi skal elske uanset hvordan den ser ud, for den er smuk i alle former og størrelser <3

Respektere dine medmennesker – du kender ikke DERES historie!

Billede her er fra 2014, hvor jeg havde en periode med aktiv anorexi- jeg var meget meget syg, og som det fremgår af billede, ligner jeg en gammel kone, fordi jeg havde ingen fedt tilbage på kroppen. SÅ min hud faldt sammen, min kraveben stak ud og det værstevar- jeg følte mig smuk!!

Billede her er fra 2014, hvor jeg havde en periode med aktiv anorexi- jeg var meget meget syg, og som det fremgår af billede, ligner jeg en gammel kone, fordi jeg havde ingen fedt tilbage på kroppen. Så min hud faldt sammen blev rynket og indtørret,, fik poser under øjnene, min kraveben stak ud, mine hofteben var frygtelige, og jeg ligende en KZ fange, og det værste var- jeg følte mig smuk!!- jeg så ikke jeg var syg

 

Foråret 2017 - lykkelig

Foråret 2017 – lykkelig

Husk det perfekte, ligger i det uperfekte

APRIL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom svaret endelig på min personlighedstest... ER jeg så kugle skør ? .. JUP , men på den fede måde ;)