UBER - Trump - og andre tåbeligheder - det er Tirsdag og det er forår

Rød idioti… Vs… Blå idioti…. HVEM vinder i dag?

Ja det bliver en rigtig politisk uge her på bloggen 😉

Det sker eller ikke så tit- men når dumhed og tåbelighed hersker, så bliver en modreaktion i min optik, altså en pligt . for mig 😉

Og dæleme om ikke det tåger en del på Christiansborg i disse dage!
Og befolkningens legeplads, er ikke hak bedre..

Må noget stabilt velfungerende IQ snart tage over og får rettet op på alt den idioti!!

17579829_10154344842357201_2066486003_n

I ly af gårsdagen hændelse, vil jeg faktisk hylde friheden til at vælge selv.
Jeg er så eventyrlig træt af- at andre skal være moralske vogter i jantelovens navn – og fortælle mig hvordan jeg skal leve – tænke og handler.

NEJ jeg vil ikke bakke op om virksomheder som de traditionelle taxiselskaber, før de levere den vare de lover mig, og DET GØR DE IKKE!
Lige så lidt at jeg kunne drømme om at købe en burger på MAcD eller Burger King – for det har intet med burger eller mad at gøre – eller rettere, det er en så ringe kvalitet, at det ikke er egnet til menneskeføde, i min optik( okey okey , i know-  thats an easy one, jeg er vegetar 😉 – men fang min pointe.

 

Så vil jeg på min kommende rejse gør flg :

Bestille en UBER til lufthaven-
Hoppe ombord på Ryanair
og
booke mig ind via AIRBNB –
Samt bestille en UBER fra destinationen lufthavn til min AIRBNB lejlighed!

 

FORDI:
Jeg er eventyrlig røv træt af andre skal fortælle omverden og jeg hvordan jeg skal leve mit liv, og tænke.

Jeg er et frit menneske, og der er sgu større og vigtigere problemer end UBER – misundelse -jantelovs polimik og andre navlebeskuende idioti i vores samfund!

 

Og så skal jeg lige indsparke- at bedst som jeg genfinder en smule respekt for politikere på den røde blok, så falder de fandeme med et brag.
Tænk at et parti, som SF, går ud med endnu et kagebillede.
Den navnkundige Karsetn Hønge, også kendt som ” Vikaren fra helvede” – er ellers en mand jeg har opbygget nogen respekt for, TIL IGÅR !!

La UBER- spin

La UBER- spin

Her flasher manden hvor desperat han er, for at få sine 5 min fame revival, med sine 2 dårlige købekager for at fejre UBER´s lukning i DK og ikke nok med HAN gør det……

Så går SF stærkeste kort – og ellers så ufattelige dygtige og meget mediestrategiske formand, Pia Olsen Dyhr, sgu ind og nakker et bilede fra google, med en “ægte” dannebrokage, og gør det samme!
HAllo- guys and dolls, den happening er “old news”
Den brugte en kugleskør rødhåret furie i sidste uge!

Find nu bare på jeres eget !!

 

Iøvrigt – når vi nu er i gang med de såkaldte liberaliste værdier- så er de kegler på blå blok sgu lige så blanke i potten som den røde blok.

Der er sgu ikke nogle ordentlige politikere tilbage – det handler om popularitet konkurrence og pistol politik, for at få taletid i medierne og “vinde” stemmer ..

 

Her er det nyeste tåbelige total idiotiske udspil fra et såkaldt liberalistisk parti, Liberal Alliance!

 

“LA’s børneordfører, Laura Lindahl, vil have undersøgt, om forældre kan få frataget retten til at sende deres børn i en offentlig institution, hvis de ikke vaccinerer deres børn.”

 

Laura Lindahl

Laura Lindahl

 

Jaaa da, det er da hvad man kan kalde, et ny lækker lille tvist,ala liberalistisk tankegang vi kan forholde os til lige her!
Helt i tråd med mere frihed til den enkle.

 

Dette er hentet fra deres hjemmeside under Visioner- Værdier og principprogram.

“Liberal Alliance sætter din frihed i højsædet. Vi ønsker et samfund, som er præget af frisind med højt til loftet og med plads til mange forskellige holdninger. Som mennesker har vi brug for albuerum. Vi skal kunne leve vores liv sammen med vores familie og venner, søge at få vores drømme opfyldt og nå de mål, vi sætter os, enten hver for sig eller sammen med andre.

Liberal Alliance vil forandre samfundet, så du får mulighed for og flere får mod til at bruge den ret til at leve frit, som vi er født med. Frie mennesker er forskellige, og det har værdi i sig selv at få lov til at gribe chancen, kæmpe for sin succes og dermed sætte sit eget individuelle præg på sin tilværelse. Smålighed, ensretning og ligemageri er det modsatte af liberalt frisind.

Liberal Alliance ønsker et samfund, hvor du bliver anerkendt for den, du er. Du er først og fremmest dig selv og skal måles på din indsats, dine evner og personlighed.”

 

Jov jov det køre for Liberal Alliance i øjeblikke 😉 og tænk dagen skulle oprende, dagen hvor jeg er enig med Jochim B Olsen på et område, dog lige her i forbindelse med UBER sagen er vi rørende enige, et langt stykke hen af vejen .

 

 

Ikke fordi SF er et hak bedre – nu når vi alligevel piller lidt ved dem !!

Jeg skal lige understrege jeg ikke hader SF- og jeg er ikke modstander af SF – jeg synes faktisk de til tider, kan svinge ud med nogle gode udmeldinger og ret fede politiske synspunkter!!
Jeg nyder blot at drille dem lidt…

 

MEN MEN MEN :

I Italien diskuteres det i øjeblikket, om kvinder skal have ret til tre betalte fridage, hvis de døjer med mange menstruationssmerter.

Det fik så en dansk SF´er med folketingsdrømme, og som i indeværende år, nu går nu efter en plads i BR København ved det kommende kommunalvalg 2017, sociolog og politiker Annika Smith (SF) på banen !
Her kunne hun får taletid i medierne, og en oplagt mulighed for at få sit navn ud til det kommende kommunalvalg valg. .

For selvom hun synes, at en decideret orlovsordning kan være i overkanten, er der alligevel dele af det, som vi bør overveje, mener den nydelige dame …..

Annika Smith

Annika Smith

Ifølge hende ved vi, at  både mænd, kvinder OG politikerene, nemlig godt, at der er et problem.
Vi taler bare ikke om det, fordi vi, især kvinderne, er bange for, hvad det kan få af konsekvenser.
Hvilke konsekvenser ?? ..tænker jeg …

Uuhhh.. jeg er kvinde, jeg bløder en gang om mdr og så skal der tages særhensyn???

 

“Politikerne og arbejdsgiverne undrer sig over, at kvinder har flere sygedage end mænd. Men jeg tror, at en af grundene er, at kvinder melder sig syge, når de har stærke menstruationssmerter. Men det er jo ikke en sygdom, så hvorfor ikke indrette systemet, så det tager et ‘biologisk hensyn’?, siger hun til TV 2.”

 

Jamen jeg lægger mig sgu da ikke flat ned hver mdr, og hyler og skriger af smerte i 3 dage!
Det gør flertallet af andre kvinder heller ikke, og jeg vil dæleme ikke behandles, som en særhensyn, de få gange om året det lort får buk med mig!
Måske sund fornuft skulle have lov til at herske ude på markedsmarked- og står man med et medicinsk problem, fordi man har PMS, så finder man en løsning sammen med sin arbejdsgiver og evt egen læge- det har virket før, og jeg ser ikke der er grund til at lave om på det !

Ingen tvivl om Annika Smith er en dygtig kvinde og måske også en dygtig politikere, men derfra og til at snuppe denne her problematik og tage den op, det er det rene gale mathias i min verden- men igen – jeg er jo blot kvinde og der er så meget vi kvinder ikke kan forstå 😉
Men thats just my point of view!

God Onsdag i det politiske vanvid

APRIL

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UBER - Trump - og andre tåbeligheder - det er Tirsdag og det er forår