Grønne bønne fritter med sesam puré

UBER – Trump – og andre tåbeligheder – det er Tirsdag og det er forår

Tirsdagen er over os – og vi skal igen have sat dagen folkedomstol!

UBER – Trump – og andre tåbeligheder florer og overtager mit newsfeed i dag !!

17495637_10154343992722201_693711394_n

UBER :

Dagens hotteste emne er lukningen af taxitjensten UBER!
Det skal ikke være en hemlighed at jeg har fra dag 1 bakket op om tjenesten
Uagtet hvad folk så end måtte tro og mene om mig og mine politiske grundholdninger og ståsted, så er jeg altså fortaler for et frit og bevægeligt arbejdsmarked og en fri handel af tjenester.

Dog skal jeg lige understrege at den gældende lovgivning skal overholdes.

For min del så elsker jeg UBER- jeg er kun blevet mødt af rene biler, nem tilgængelighed, en sikkerhed i jeg ved hvem jeg køre med, Et prisvenligt og pålideligt produkt, samt nem måde at betale på uden at jeg skulle sidde og fægte med af hverken dankort eller kontanter.
Appén klarede det hele, jeg satte mig ind, og jeg stod ud ved min destination.
Jeg skal ikke debattere med en chauffør og pålægges yderlige udgifter på min tur, for at kunne betale for den ydelse jeg har købt, fordi kortsystemet er “nede” – som jeg så har oplevelse mere end en gang i de “traditionelle” taxiselskaber.
Jeg sætter mig ind i en ren og pæn bil  – jeg får en god og høflig service – Jeg bliver fragtet fra punkt A til punkt B, samt jeg kan altid spore mine tur og igen,hvem jeg har kørt med, såfremt jeg mister noget undervejs i bilen.
Der har jeg oplever, mobiltelefontalene chauffører med højt musik, uden interesse for,  om jeg sad i bilen eller ej, i de traditionelle taxiselskaber. Jeg har oplevet traditionelle taxichauffører der ikke lettede deres RØV, for at hjælpe mig ind med bagage, og jeg har oplevet at skulle betale ekstra hvis jeg skulle benytte mig af bagagerum, der betalte jeg ” cykelgebyr” og vel at bemærke, efter jeg selv havde sat mine ting i bagagerummet og taget dem ud igen, chaufføren kunne aller nådigt overskue at trykke på selv oplukningsmekanismen inden i bilen til bagagerummet. og jeg har oplevet chauffører som ikke kender byen de arbejder i ( eller også satsede de på jeg ikke gjorde)   eller sproget i landet de bor i!

JEG ELSKER UBER – og jeg er pissesur over de bliver tvunget til at lukke!!

Og hvorfor er det så de bliver det?

Da Uber i dag annoncerede, at man lukker i Danmark, lød det fra talsmand Kristian Agerbo:

Vi er ærgerlig over og kede af, at vi er tvunget til at lukke i Danmark, hvor 2.000 chauffører har leveret prisvenlig og pålidelig transport til 300.000 passagerer. Den politiske aftale om taxaloven betyder desværre, at at vi ikke har andet valg end at lukke.”
Jo mange vil mene det er fordi de ikke betaler SKAT  well BULLSHIT!!
Som så mange andre selvstændige, skal en UBER chauffør selv indrette sin indkomst, på lige fod med andre fag herunder frisører,  Selvstændige håndværksmester, tandlæger og Fodterapeuter eller negleteknikerene!

Så køre 3F på arbejdsvilkårne for chaufførerne.
Well hmm… Hvis vi lige kigger nærmere på de “traditionelle ansatte” taxichaufførerer, vil jeg mener der er en del at tage fat på, for fagforeningerne.

Det her er en ommer – både for politikerne – fagbevægelsen og fra perfide jantelovsstyret danskere!

Først røg Ryanair ud  så røg UBER … de næste bliver AirBNB? …
Må indrømme … jeg er social politisk,dog er jeg dæleme ikke dum.. Jeg magter ikke et land der bygger på hammer & segl.. Det er prøvet før i historien og det gik vist ikke for godt 😉

 

Just my point of view!!

Trump:

Well bøhtossen fra helvede forsætter i sine tåger – jeg undres ind imellem over hvad fanden det er den klaphat indtgaer, og hvor filan der sker i hans stab bag ham?
Lever de i LA LA LAND?

Nu mener tophatten over alle klaphatte han han kan dele “båder” ud til andre verdensleder- og han mener sgu i fulde alvor at han er berettet til dette.

The Trump master vil have Tyskland til at betale med ikke mindre end 300 milliarder pund, svarende til 2,5 billioner danske kroner. Et beløb, der skullet svarer til, hvad Tyskland mangler at betale til Nato, efter Trump-administrationen kugleramme.
Og det ser ud til vores egen lille andedams landsfader, ikke bliver undtaget, noget tyder på, at den gode Lars Løkke bliver mødt af et krav i størrelsesorden 50 milliarder kroner, når han placere sin bagdel i stolen i det hvide hus, og drikker kaffe en The master of “FAKE NEWS”
Det kan meget vel gå hen og bliver Danmarks historiens dyreste kop – “vi grubber røv kaffe”

I´m never gonna understand the fool!
Enten er manden super geinal eller også er han total psykotisk på psykadeliske stoffer – jeg hælder 100% til det sidste !!

Ud over det – så går dagen sin vante gang- de 2 overnnævte sager er det der fylder mest på mit newsfeed på de sociale medier i dag – og så der er alt det sædvandlige-
Tordenskjolds soldater aka de kendte i DK får deres sædvanlige pr og gratisk reklame, pakket ind i søde historie om deres holdniger og meninger – politikerene tåger om ligegyldigheder og laver deres sædvanlige ansvarforskydelse over på dem der ikke kan forsvare sig selv og Hr og Fru Danevang, hopper i bedste sædvane med på vognen.

Ind imellem undre jeg over at jeg gider at blive ved- ved med at tage stilling, blive ved med at blande mig i debatten og ved med at prøve at gør en forskel og tro på det bedste i mennesker.

Måske ligger det i, at jeg trods alt, midt i dette inferno og ligegyldigheder – så gør jeg alligevel, min egen lille forskel – og får rykket om end blot en millimeter ved tingene i den rigtige retning!

Og lige  i dag fik jeg så et fantastisk opkald, der netop måske rummer svaret i HVORFOR jeg bliver ved.
Når en kommende samarbejdspartner/sponsore, i et socialt projekt ( Projekt Madpakke- for reformramte familier og hjemløse)  jeg har gang i, i min egen bydel,nemlig en driftig succerig og dygtig forretnings ringer mig op og siger

” Hej Smukke Hvad siger du til, at vi i forbindelse med en kampagne, giver for hvert X- antal kr/øre af et beløb, giver et måltid mad til en hjemløs? –
Kan du stå for udførelsen af dette?

HELL YEAH!!! …..

SÅ bliver dagen bare endnu smukkere – og så bliver der fyret godt op under energikedlerne igen!

Jov jov UBER – TRUMP- FOLKEDOMSTOLEN OG hr  fru hakkedreng til trods – Så har jeg stadig tillid og tiltro på det bedste i mine medmennesker !!

Rigtig god forsat Tirsdag derude

Husk at krmme dem i elsker, smile til dem i møde og nyd foråret

APRIL 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne bønne fritter med sesam puré