Det er 1 April og ALT er tilladt på drille kontoen .. inkl det her :D

Dit liv, dine muligheder, dit valg og DIT ANSVAR!!!!

For mange år siden tog jeg en uddannelse som bla NLP coach !
Formål og motiv dengang var at fremme og uddanne kommende sælgere inden for salg og markedsføring- strategi – og ikke et ønske om at hjælpe helt almindelige mennesker – its was all about the money honny-

 

16441334_10154159450117201_371811529_n

Den krydrede jeg den med flere udbyggende og dybtegående kurser og master classes fra Anthony Robbins Leadership Academy i London, efterfuldt af diplomer ect fra samme Leadership Academy.

Og jeg gjorde det rigtig godt!!  – Så fantastisk rigtig godt – at jeg en dag befandt mig i Bella Centret til en international convent for et KÆMPE multi internationalt amerikansk selskab!!

 

Og jeg stod på talerstolen til det her kæmpe convent i Bella Centret og holdte seminar i min viden for over 10.000 mennesker fra hele verden inden for salg – markedsføring – selvbevisthed og selvværd!

OG Jeg var ret i alt ydmyghed, faktisk ( og er stadig) skide dygtig på området!!

 

 
Der mødte jeg så iøvrigt også i den forbindelse,faktisk også personligt U.S.A nuværende præsident- og må sige – jeg var ikke imponeret eller begejstret for manden ( for han var et kæmpe egoistisk mandschauvinistisk røvhul allerede dengang), nok mere imponeret af det han havde opnået i sit virke som forretningsmand!
 
I 2011 afsluttede jeg med en certificering i DISC-profilering hos E-stimate.dk
En en DISC personprofil  er en test med større dybde og flere deltaljer om en person, samt en personlighedstest, der viser 8 karaktertræk frem for kun 4. e-interpersonal kan anvendes til

DISC kan bla anvendes til: :Rekruttering, Lederudvikling,Talentudvikling,Medarbejderudvikling,Omplacering af medarbejdere,Coaching og personlig udvikling,Karriernavigering og karriereudvikling, At styrke kommunikation og samarbejde, Salgstræning og kundehåndtering ….
Jeg brugte min viden i ganske kort tid, efter det sidste gennemførte certificering, – jeg var nådesløs og målrettet – Men en dag måtte jeg sande, det her kunne jeg ikke rumme længere… den dag var- da hele mit eget personlige korthus væltede, , jeg stoppede op og holdte op med at tro på verden og virkeligheden omkring mig!
Jeg oplevede et så massivt had mod min person, eller hvad omverden i den danske andedam, troede var min person, ud fra hvad e fik malenede beskrevet i medierne, og af mennesker, som faktisk slet ikke kendte mig” så der tog jeg en beslutning…. 
At vende hele coarch industrien, musikken verdens, som jeg virkelig elsker at arbejde med og i, samt menneskeheden ryggen for en stund…
og jeg skulle lave noget helt andet..
Nemlig absolut ingenting, i nogle år… for jeg var virkelig ned og vende- jeg ramt bunden- og det er faktisk og var faktisk slet ikke så dumt endda 🙂 
 

For det viste sig at blive en af de største gaver, jeg har fået i mit liv, en af de rigtige hårde, dog også mest lærerige 

Jeg lærte noget ( en hel del faktisk) om mig selv, og en masse om de mennesker jeg tiltrækker – tiltrak, og omgiver/omgav mig med 🙂 
Jeg har lært at sortere, og jeg har lært at passe på mig selv! ( med alle de fejl og mislykkedes bekendskaber der følger med i sådan en proces) og jeg fik bundet mit anker- Det anker af venskaber, netværk og kærlighed, jeg nyder den dag i dag!
Jeg lærte den virkelig betydning af alt det jeg havde undervist i – og som jeg havde gået på kursus i- og var så fandens dygtigt til at lære fra mig, men, i bagklogskabens lys, ikke selv var så fandens dygtig til at bruge i forhold til mig selv 🙂
 

 
Dog nu efter 6 år, hvor jeg arbejder som mentor, den bedste beslutning jeg ar truffet i 2017 til nu at sige ja til, må indse, er alle de redskaber og viden samt færdigheder jeg har i dag og som jeg ubevist bruger….
ikke bare noget jeg sådan bare lige rasler ud af ærmet – som den størst selvfølgelighed, og naturlighed i mit virke.
Og det gik op for mig, at jeg jo i alle de her år der er gået, jo netop har brug og heldigvis også udbygget og viderudviklet, samt som den største naturlighed,har implanteret i min hverdag, alle de her vanvittig super fede værktøjer, der har ligget i mit videnbadabase, ganske ubevist i mit arbejde og omgang med mennesker , som på en eller anden måde, har været ramt af hårde betingelse her i livet på det sociale plan, dagligt de sidste 6 år!
 

Så bliver man, som menneske, helt ydmyg og glad for de valg jeg traf dengang i 2006, da jeg valgte at gå den vej- og nu i dag hvor jeg kigger tilbage- så takker jeg for den vej og den læring jeg påbegyndte med taknemmelighed….

 

Livet er en kæmpe læringsproces- og uanset hvor i livet du befinder dig, så er du en succes- Det skal man altid huske sig selv på !

Også når livet ser sort ud- økonomien hænger i bremsen- kæreste er et røvhul og hvad der ellers kan falde ned om ørene på dig i nuet!
Livet skal levet forlæns og ikke baglæns- og dagen imorgen kommer- fornyet og med sol og dagslys- se dit liv på samme måde!

DER FINDES IKKE BEGRÆSNINGER – kun dem du tillader finder sted !!


Og det er uanset om det er kommunen, arbejdsgivere, foreninger  eller andre, der vil stiller disse eventuelligheder op for dig!
Du sætter rammerne selv, og DU skaber forandringerne.

Har du brug for en at holde i hånden, mens du tager disse skridt – så hiv fat i en du stoler på – en mentor et holdepunkt.

En der IKKE stiller krav, dog en der lytte og får dig til at gennemtænke tingene-
ud fra dine behov -dine ønsker og DINE MÅLSÆTNINGER!!!
, En mentor  hjælper DIG med at finde vejen for dig selv, på dine præmisse  <3
 

APRIL 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er 1 April og ALT er tilladt på drille kontoen .. inkl det her :D