Hjemmelavet indbagt citronmarineret laks m. asparges & rejesovs

Terrorens grimme ansigt- Hvis er ansvaret ? og kan det stoppes

Bølgen skyller ind over os- vores børn, familier og venner render skræmte rundt om os- vi er begyndt at mærke effekten af den effektive krigsførelse som terror er!

tower-of-terror0416

Terror og terroraktioner mod uskyldige mennesker!
Hvem skulle de ellers gå efter?

Vi stiller os alle spørgsmålene:

1) Hvor er det lige, at mennesker,vokset op i vesten, får denne vanvittige ide, om at ofre sig selv, som selvmordere i en eller anden politisk eller religiøs sag- og med det ene formål at tage så mange uskyldige mennesker med sig selv i døden?
2)  Hvad er det, som  der virker, ved denne her taktik ?og hvad er det, der får flere og flere tåber ( og gerne helt unge mennesker) til at bruge den?

Svaret på det sidste spøgsmåls første del, er simpel og nemt nok at svare på, og det er løsningen også ..
Svære er det sgu mere, med den anden del, af spørgsmål 2.

Svaret på det første spørgsmål, se det er dæleme også svært at svare på,og der sidder jeg sgutte med et svar- dog har jeg nogle formodninger og ideer – som et logisk tænkende menneske.
Hjernevasket vanvid!

 

Igennem de sidste 12- 18 mdr , har vi, du og jeg, samt resten af europæerene desværre,set og oplevet  biler forcere ind i en menneskemængder – under h.h.v en folkefest i Nice – på et tysk julemarked-og foran det engelske parlament en hel almindelig dag m.m
Vi har set metroer, og lufthavnes forhaller, blive ramt af denne bølge af hjernedøde selvmordsbombere – og vi har senest nu set ,hvordan målet er gået over til de “bløde” mål, nemlig vores børn og unge, til en koncert i England!
Jeg har selv venner og bekendte i min tætte sfære, hvor flere af dem, desværre har været helt tætte på de her terroraktioner, og heldigvis, så har jeg dem STADIG,i bland os i dag… Dog har jeg en kær veninde, som mistede sin kusine ved angrebet i Belgien.
Mine venner er dog ikke helt uden mén, og ar på sjælen. De er virkelig påvirket af det de har set og oplevet ..og de er mærket for livet!

 

HVORFOR  GØR DE SÅ DET HER IMOD OS??
HVORFOR ANGRIBER DE OS OG VORES LEVEVIS?
Ja det er der mange der spørger sig selv om …
Svaret er simpel…
FORDI DET VIRKER!!

 

Og I selve svaret? Tja det  ligger i dette simpel spørgsmål…
Nemlig …Hvad er formålet med terror?

Og her er svar igen, sjovt og enkelt nok.. :
Formål ved terror, er at skabe netop terror- samt frygt og usikkerhed og angst!

Og i dette voldsomme hurtige informationssamfund –  Der er vi så blevet vores egen værste fjende i bekæmpelsen af terroren, for vi er med til at puste til ilden. Vi går nemlig terroristen ærinde.

Vores medier – både nyhedsmedierne, og de sociale platforme, spreder netop den angst og frygt, terroristerne vil opnår med deres angreb.. ved at formidler de billeder, og de personlige historier, om de ramte ofre for denne misgerning.- Husk det er ikke selv de mange drab de begår, der er interssant for dem, det er den frygt de skaber, når den vestlige presse går total amok i deres rapportager af deres misgerninger- DET ER DEN, DE ABER VIL HAVE- OG VI GIVER DEM DET- HVER GANG!!!

 

Kære presse…..
HVORFOR er det vigtig for mig, som læser , at se ansigterne på de dræbte? 

Det er jo netop ikke vigtig eller nødvendigt
(og jeg vil ikke lyde følelseskold her)
Dog tillader jeg at stille spørgsmålet til pressen…:

Hvad fanden er formålet med det? Er der en mening i jeres galskab og rapportage selvsving? – for jeg ser den ikke- jo jeg ser en oplagt mulighed for jer at tjene penge- MANGE penge…. Men er de historier her i folkets og nationens interesse?
NEJ – det er de ikke!! 

 

Jeg VED der er mennesker, som der er blevet dræbt af en eller flere tåber i de her ubegribelige umenneskelige og afstumpede angreb!
Men hvorfor skal jeg påføres endnu flere lidelser eller smerte, ved at skulle forholde mig til de historier bag om hvert enkel mennesker??

Det kan jeg sgu da ikke rumme og jeg dermed bliver jeg OGSÅ et offer og direkte ramt af den terror, som den idiot ville have jeg skulle rammes af!!

Siden i Mandags, er jeg ( og alle jer andre) blevet mødt af flere på hinanden,opdateringer på de sociale platforme og i nyhedsmedierne- time for time- minut for minut om udviklingen i England- og om bekæmpelse og optrevling af andre terrorceller i bla Tyskland..

Jeg er blevet bombet med billeder og historier om børn og teenager- deres portrætter og deres forældres lidelse ( og mit hjerte brister af at se disse billeder )

Det er faktisk ikke en viden jeg ønsker ELLER har behov for !!

Jeg vil IKKE se ansigtet af den 8 årige eller 15 årige yndige og smukke pige som blev offer for en syg mands handling.

Jeg vil ikke se lemlæstet mennesker eller billeder af denne her tragedie!

De bidrager ikke noget godt til mit eller andres liv – De ødelægger min sjælefred og skaber frygt og angst!

Og de lammer mine handlemønstre og måde at leve på som et frit menneske! – Jeg får netop lysten til at låse mine piger inde og nægte dem afgang til verden, for at beskytte dem… OG så har terroristen jo netop vundet!!

Og uanset hvor meget jeg så end ønsker dette, og det gør jeg, så jeg kan ikke ændre på det skete- ved at læse de her tragiske og voldsomme historier

Jeg ved det jeg skriver nu, vil få mange til at enten hoppe til tasterne eller på anden vis gå baglæns og hyle op om alt asken rettigheder – pligt og frihedsidealer- men lige nu er jeg sgu iskold med dem – for vi har brug for et våben MOD terror – og våbnet er enkel og effektiv.

Terror virker pga af den informationsstrøm vi får når et angreb sker.

De “informationer” vi får, er netop med til at sprede usikkerhed, utryghed, og frygt – lig med TERROR!!
De informationer er netop med til at skabe så meget frygt- at vi ikke længere vil sende vores børn og unge afsted og ud i livet- til konceter – aktiviteter eller bare afsted med toget og besøge bedsteforældre eller venner i den anden ende af byen…

SÅ STOP DEN NYHEDSFORMIDLING I DEN OVERDREVET GRAD SOM FINDER STED !!
PRESSEN DYRKER LIDELSEN FOR DET SÆLGER KLIK OG GIVER PENGE PÅ DERES BUNDLINIE!

 

En terrorist eneste formål er at sprede skræk og frygt – og jo flere der ved besked om hans/ hendes gerning, jo mere succesfuld er spredningen af frygten og dermed terror-
Så i HJÆLPER de bavianer med deres mission!

Det at lave selvmordsaktioner, det handler altså ikke blot om det ene formål at slå så mange ihjel i processen- det virkelige formål er at få spredt viden om angrebet – så flere bliver ramt af frygt!
Og frygt er et effektivt våben – specielt i sådan en møjbeskidt og uren kamp, som ISIS eller hvad de nu fortrækker at kalde sig i de her dage har brug for!

For det får befolkninger til at kræver handling fra deres ansvarlige politikere og så opnår bagmændende netop hele deres mission, nemlig at underbygge deres “påstanden” om at deres modstandere er en fjende, og dermed opnår de igen større magt og tilslutning i deres egen baghave!
Den baghave hvor folket tvinges i knæ og undertrykkelse, bla ved at fratage dem, pardoksalt nok, adgang til information , viden og omgang med omverden..

Jeg ved jeg ikke står alene med mine tanker her-

Og jeg ved den frie presse vil hyle op om informationspligt og pressefrihed- fair nok, men fandeme ikke når vi taler om nationers sikkerhed – og jeres ivrigehed til at tjene så mange penge som muligt, og sorry – men i tjener KASSEN, hver gang der sker et terrorangreb, for alle hopper ind og klikker på jeres artikler,og nationens sikkerhed og tryghed er altså vigtigere end ussel mammon!

Prøv at tænk over det jeg skriver her- og spørg jer selv om jeg ikke blot rammer en gran af sandhed her-

Stop det – og så stopper terroren, for kommer historierne ikke ud, så mister terrorangrebende sine formål- nemlig spredningen af netop frygten og terror !

HAR I ET MEDANSVAR I TERROR? – Jeg ved det ikke, dog jeg tror bestemt ikke i eller vi,kan frasige os, i den vestlige verden, et ansvar
Dog vil jeg til hver en tid fastholde- at først og fremmest ligger ansvaret for disse ugerninger, hos de hjernevasket latterlige imbasile, snotdumme idioter , der vælger at deltage og udføre disse selvmordsaktioner… og DET ansvar skal jeg fandeme ikke tage fra dem!

Min egen holdning er- Hvis de møder deres “GUD”, så lad den brænde i den helvedes ild med ubærlige smerte til al evighed- for tilgivelse i mit hjerte, for at tage et andet uskyldigt menneskes liv, findes IKKE!

Så kære terrorist in spe-
Vær glad for jeg ikke er religiøs eller troende, for så havde jeg fandme udsendt et fatwa mod hver og en af jer!
Lige nu, ønsker jeg dig derhen hvor ingen kan se dig, høre dig, mærke sig, else dig, eller opleve dig- for du “findes” ikke …
Du er et foragtelig væsen, og du fortjener ikke opmærksomhed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet indbagt citronmarineret laks m. asparges & rejesovs