Er jeg at betegne som RØD? .. Er jeg at betegne BLÅ? .... Se med her ....

Kim Madsen

– En Ildsjæl  & frontkæmper for de syge danskeres rettigheder i jobcenternes ubarmhjertelige klør.

Som traditionen byde, har jeg en gæsteblogger på besøg her på bloggen.

I dag har jeg den kæmpe ære, at byde velkommen til et menneske jeg i den grad beundre. 
Kim Madsen – Stifter af  Jobcenters ofre -syg og på kontanthjælp! 

Jeg er ikke i samme situation som Kim, jeg kender ikke til at leve i den situation som Kim lever under, dog har jeg kendskab til denne, og så mange andre, ulykkelige danskers skæbner, når de har den “frækhed” at blive syge i vores ellers åh så velfungerende samfund!

Og, det er med stor beklagelse, må jeg tilføje,  denne fastlåste ubamhjertelige ulykkelige situation og måde at blive mødt på, som syg borgere, desværre ikke er så usædvanligt i vores, ellers så selv højtprisende, såkaldte velfærds samfund i disse tider!

Det er blevet så IN at finde syndbukke, for politkernes exceptionelle dårlige politiske håndværk på den lovgivende side, og kommunernes embedsmænds nærmeste direkte ondskabsfulde måde, at håndtere dette dårlige håndværk på, udelukkende med det for øje at spare kommunernes kasser for penge, på bekostning af de syge, og svage og for nogle jobcentre vedkommende, deres medarbejders mulighed for at udføre det arbejde de faktisk er uddannet til, nemlig at hjælpe mennesker, frem for at kontroller dem!

 


Så der sparkes, med hård hånd, nedad, mod de svageste i vores samfund, de udsatte, de syge, de arbejdsløse, de hjemløse… både fra de ledende embedsmænd, og desværre også et stort flertal af de danskere der er på arbejdsmarked, da disse ikke har forudsætningen til at kende den barske virkelighed, der først rammer, når du selv bliver syg og møder “systemet” . 

Heldigvis, så er det ikke alle der glider rundt på skjoldet, og Kim Madsen, er en af dem… 

Han har trods sine smerte, og sygdom efter et langt hårdt arbejdsliv, der har valgt at tage kampen op- og stiftede jobcenters ofre – en forening og gruppe på Facebook der idag rummer over 10.000 danskere fra hele landet, der gør oprør og råber op, om de umenneskelige forhold de bliver udsat for, af det politiske system, for at udvinde blot 1 % rest arbejdsevne….
ALL FOR THE SHOW… 

 

Kim og jeg er ikke politiske det samme sted, men vi er enig i denne her kamp.. For som det fornufte tænkende menneske jeg bryster mig for at være, så ved jeg, der er 22 uger med sygdom fra arbejdsmarked, til jeg kan ende i samme situation, trods mit ellers så velfungerende liv i dag- 
OG DET ER DEN VIRKELIGHED VI ALLE SER I ØJENE …. UANSET HVOR I SAMFUNDET, VI I DAG BEFINDER OS..

Jeg vil overdrage ordet til Kim Madsen- og som vanen tro- er det uredigeret- ucensureret og 100% gæstebloggerens egne ord der står her

God læsning & søndag

April 
******

Kim Madsen 

Samfundsrevser og ivrig debattør på beskæftigelsesområdet. 

Formand for foreningen Jobcentrets Ofre som kæmper for syge og handicappedes rettigheder. Foreningen blev grundlagt ved et event på Københavns Rådhusplads i 2016. Facebookgruppen Jobcentrets Ofre startede i 2014.

 

Kim Madsen Samfundsrevser og ivrig debattør på beskæftigelsesområdet. Formand for foreningen Jobcentrets Ofre som kæmper for syge og handicappedes rettigheder. Foreningen blev grundlagt ved et event på Københavns Rådhusplads i 2016. Facebookgruppen Jobcentrets Ofre startede i 2014.

Kim Madsen
Samfundsrevser og ivrig debattør på beskæftigelsesområdet.
Formand for foreningen Jobcentrets Ofre som kæmper for syge og handicappedes rettigheder. Foreningen blev grundlagt ved et event på Københavns Rådhusplads i 2016. Facebookgruppen Jobcentrets Ofre startede i 2014.

 

 

Hør nu efter for helvede !

Jeg er selvudnævnt socialist, og dette kun pga opvæksten hjemmefra, samt inspiration fra nogle af mine skolelærere som i 1970´ernes tid havde Den Lille Røde med i tasken. Den Lille Røde blev også et hit blandt eleverne. Maos lille røde er en citatsamling med udsagn af den kinesiske kommunistleder Mao Zedong (Mao Tse-tung).

Mine forældre var ræverøde, og familiens netværk ligeså. Når vi fik gæster, så var hjemmet fyldt med jord-og betonarbejdere, fabriksarbejdere, tillidsfolk mm. Der blev sunget Når jeg ser et rødt flag smælde samt Internationale. Den hjertevarme røde stemning i familiens netværk har præget mit liv. Vi finder os ikke i noget. Hvis tunge liberale kræfter pisser på de svageste i samfundet, så pisser vi igen.  Og sådan har jeg det stadig, jeg er rød med rød på . Jeg har faktisk aldrig nærstuderet mit røde indre, og er langt fra enig i Mao`s tankegang og ideer. Er jeg så rigtig rød ? Ja, bestemt ja. Jeg har altid sværget at ville hjælpe den lille mand eller kvinde, mod de store liberale kræfter, som kun havde for øje at rage til sig, uden at tænke på liljerne i rendestenen.

Inden for de sidste 20 år er der sket en uhyggelig højredrejning i samfundet. Gode liberale kræfter, er blevet onde. Alt drejer sig om penge, de rige kan ikke få nok. Fedt for de få, og noget rigtig lort for de mange, Eller få ? Er det kun ganske få i vores rige samfund som ikke har nok til dagen og vejen ? Nej, det er faktisk rigtig mange.  Antallet af fattige danskere er mere end fordoblet fra 18.650 personer i 2002,  til 44.141 i 2015. Fra 2014 til 2015 steg antallet med 10 procent. Tallene er baseret på de seneste data fra Danmarks Statistik,  og indgår i en analyse fra AE-Rådet.

Det som pisser mig helt af er, at der lige nu findes ca 70.000 syge borgere i Danmark . Ikke at de er syge, men at hele familien Danmark bliver siddende på deres flade røve, med mobilen i hånden og tjekker porno, facebookbeskeder og kærestesms´er uden at tænke på andre end dem selv.

Ingen har fået øje for,  at sygdom kan ramme den lille kernefamilie, at elektrikeren som træder forkert på stigen, at sosuhjælpereren som løfter forkert, kan rammes af kontanthjælp på et øjeblik. Vidste du det ? – Lukker du bare øjnene ?

Jeg tror du ved det, men at du lukker øjnene. Du ved at efter 22 ugers sygdom , så skal du sælge din bil, din lejlighed, dit hus, dine dyre møbler, dit sommerhus, eller dine arvestykker, kun fordi at du efter blot 22 ugers sygdom, ryger direkte på kontanthjælp. Her hjælper din fagforening ikke. Din ret til dagpenge giver dig ikke ret til at være syg på dagpenge, altså at være syg som arbejdssøgende, der skal du have sygedagpenge, og det er en helt anden sag. Får du sygedagpenge, og din skade eller sygdom trækker i langdrag, så kan du allerede nu godt begynde at tænke på at flytte, eller at sælge tante Odas arveguld, for inden længe , så er du meget meget fattig.

Jeg har som ivrig debattør på beskæftigelsesområdet, i flere år , debatteret flittigt med den raske befolkning, men først nu er der nogle få som vågner op. Du burde også gøre det, men hvis du fravælger at vågne op, så kom ikke til mig og bed om hjælp når lokummet brænder, for så får du lov at klare ærterne selv.

Din uvidenhed vil ramme dig selv, eller nogle du kender.

Du er vant til at din økonomi er styret via PBS, din bankrådgiver styrer måske din økonomi, så du ikke skal tænke på noget selv. Du tjekker bare via mobilen om alt er ok i banken, og så fester du videre.

Du har forsikringer mod det ene og det andet, du er godt dækket ind hvis nu uheldet skulle være ude- tror du. Ved du også at evt løbende udbetaling fra din forsikring ,modregnes i offentlig ydelse ? Hov ! Men det er fuldstændig rigtigt. Efter de 22 uger på sygedagpenge, så ryger du i et ressourceforløb, jobafklaringsforløb eller på de nok så smarte mindfullneskurser, med tygning af økologiske rosiner på yogamåtte, find dit indre æsel, og lær at sige som en agurk. Du tror det er løgn, men jeg har beviserne. Køb af forsikring er spild af penge, hvis du havde tænkt dig at kunne modtage et fast månedligt beløb under sygdom.

Al ydelse fra din dyrt købte forsikring bliver modregnet i din offentlige ydelse, på nær sygedagpenge, men de er jo hurtigt brugt op. Kun direkte erstatning, må ikke modregnes. Så derfor får den tryghed du havde regnet med fra forsikringen , ikke den gavn den var tiltænkt.

Kaos i dine ører pga min hårde retorik, og røde baggrund ?  Måske, men jeg er helt ligeglad. Du har selv ansvaret for at sætte dig ind i lovgivningen på området. Måske du bør tjekke det sammen med din tillidsmand eller fagforening, så du på lige fod med os andre som er ramt af jobcentersyndrom, ikke rammes af meget urimelig lovgivning, samt systematisk ulovlig sagsbehandling i jobcenter og kommune. Bare noget lort hvis du ikke er medlem af en rigtig fagforening, se at blive medlem i en fart, altså en rigtig fagforening. Ikke gå på kompromis med prisen, for så får du næsten ingenting for pengene.

Jeg kæmper kampen for dig, din familie, dine børn og dit netværk. Kan jeg få lidt af dig ?

Hvis du bare bliver liggende med mobilen i hånden , uden at reagere på mit opråb, så er du selv ude om det, og du får absolut nul medlidenhed fra mig hvis du har læst ovenstående uden at reagere. Men kommer du med i kampen om social retfærdighed til værdigt trængende, så skal du få al min viden vedr jobcenter og beskæftigelseslovgivning, leveret på et sølvfad, således at ikke også du rammes af ulovlig sagsbehandling, ikke skal være fastlåst som syg på kontanthjælp, op imod 30 år som rigtig mange borgere har været indtil nu. Patienter hører ikke til i jobcenter og under beskæftigelseslovgivningen.

Jeg håber at ovenstående giver grundlag for eftertanke hos de fleste. Jeg håber at også du vil gå på barrikaderne for dig selv og din familie. At du vil støtte op om samfundets svage grupper, og ikke være dig selv nærmest. At du måske vil deltage i nogle af de aktioner, demonstrationer og events som arrangeres for syge og handicappede.

Hvis du vil have yderligere oplysninger, så kig forbi facebookgruppen Jobcentrets ofre. Her rådgiver vi syge og handicappede borgere som er fastlåst i jobcentercirkus.

Blev du inspireret ?

Jeg siger i hvert fald tak, fordi du læste med til sidste bogstav.

2 kommentarer

 • Mikkel Noe Hybel

  Jeg er enig i mange af tingene! Nu bor jeg desværre langt fra KBH, men hvis I skulle gøre oprør på nogle af de fynske jobcentre, så vil jeg ikke udelukke at jeg godt vil deltage! Jeg er så pisse træt af, at kommunen ingenting gør for at hjælpe mig i beskæftigelse. Er visiteret til fleks i maj 2017, og fandt mit eget job, men hvor jeg fik det rigtig skidt af at være der, hvorefter at jeg måtte stoppe igen.. Nu vil kommunen så ik gå med til at give mig et latterligt kursus til 6000,- kr som på længere sigt, ville kunne gøre at jeg kan få et job på et lager som jeg nu engang gerne vil! Det er begrænset, hvor mange jobmuligheder de er, fordi jeg har indlæringsvanskeligheder. De vil ikke give mig et kursus, fordi jeg har en uddannelse. Men problemet er forhelvede at jeg ikke kan bruge den uddannelse, fordi at jeg ikke kan følge med i udviklingen inden for det fag!! Det var en web-integrator uddannelse, hvor der er en konstant udvikling inden for det område. Er træt af, at vi har så langsomt et system, når man skal søge om en bostøtte også!! Jeg råber om hjælp, men får seriøst ingen hjælp. Det er altid mig som skal kontakte dem, og aldrig omvendt. Hvornår får jeg mon hjælp????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hvor er det dog sandt.
  Jeg er selv på kontanthjælp og har været det i 8-10år og jeg er ikke kommet videre i systemet.
  Men jeg hjælper gerne andre med lidt mad eller hvad de ellers kan bruge i dagligdagen, og det er på trods af at jeg ikke selv har det helt store økonomiske overskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg at betegne som RØD? .. Er jeg at betegne BLÅ? .... Se med her ....