Kim Madsen

Den “røde” fagbevægelse og min bare r**- Lad de røde faner smælde….

Vi står som samfund overfor en varslet konflik på inden for det offentlige arbejdsmarked.
Der forhandles flittig i disse timer i forligsinstitutionen og jeg må indrømme personligt håber jeg at der findes frem til en løsning, og til fordel for medarbejderne.

Hverken vores offentlige system, herunder sygehusvæsen, skoler , plejehjem ect kan tåle endnu en konflikt.
Blot små 5 år efter den sidste store tur.
Mange af  medarbejderne, er først lige blevet færdig med at betale af til deres strejkekasser i år. ( skolelærer , ect )

Jeg finder det, personligt, skammeligt, at vores regering og kommunale instanser ikke vil belønne de mennesker,som fortjent.

De, de ansattte,  stod der under krisen og knoklede deres bagdel af, for at holde samfundet igang, under de mest horible og utaknemmelige forhold, både arbejdsforhold, lønforhold, og konstante nedskærringer på deres forskellige områder, og større krav fra arbejdsgiver side af.
De fortjener sgu at få en ordentligt løn, og endnu mere vigtig ordentlige arbejdsforhold.
Så her ser jeg en berettelse i at der findes fagforbund i Danmark.

kronik-260716

Dog når det er skrevet, så har jeg mildest talt det stramt med de røde fagforeninger.
I min optik og endnu i min erfaring, så er det sgu et flok pamperrøve hele flokken.

En KÆMPE flok nepotistiske kegler, jup jeg mener det sgu,  der er dygtige til at råbe højt, når de har en modstander/et fjendebillede i form af en politisk modstander eller en arbejdsgiver.
DOG  igen, så har de har umådeligt svært ved at kigge på dem selv internt og deres egne fejl, er oven i hatten er villige til at slagte deres egne medlemer og krænke dem, hvis de går op imod en af deres “venner” inden i fagforeningen.
Og det er lige fra menig medlem helt op i toppen.

Jeg kæmper en kamp lige nu, en kamp for vores hjem, en kamp for ikke at skulle leve i skimmelsvamp og en kamp for at beholde vores hjem, fordi udlejer, Murersvendeforeningens stiftelse, udpeget formand og administrator, nu prøver at bryde en indgået aftale, for at kunne ophæve vores lejeforhold, således at han slipper for at skulle betale for at få fjerne alvorlig skimmelsvamp, der hygger sig og vokser med stor hast i hele vores soveværelse.
Sagen kæmpes nu på flere fronter, både i hhv Københavns Byggetilsyn, huslejenævnet og den har lige rundet en tur rundt om fogedretten.

Første slag er dog lige vundet i fogedretten, for udlejeres advokat måtte trække sin anmodning og fogedrettens hjælp til at få os udsat d 7 Maj 2018 tilbage.
Hvorfor?
Jo jeg havde skam forberedt en indsigelse på 12 fulde A-4 sider inkl 128 siders dokumentation for den svindel og humbug udlejer havde gang i …
Jeg tror ikke på, at sagen er lukket endnu i retten, så jeg forbereder mig på round 2

For udlejeres advokat, sendte samme dag et høringssvar til huslejenævnet med falsk billededokumentation, for at understrege sin klients krav.
Den krav, der på ingen måde er valid, da han først og fremmeste ikke har overholdt lejelovens bestemmelse indenfor lovbestemte angivet tidsfrister. Så alene der falder hans krav.
Men udover dette, tja, så er hans krav så urimeligt, dog viser de med tydelighed hvilket mennesker han er, og hvilke forhold og betingelse vi lever under herinde.

Nå men de indsendte billeder fra udlejers side af, er som jeg nu også har dokumenteret er usande.
Jeg har nemlig kunne dokumentere de billeder,er fra et andet lejemål fra en anden lejer i en anden lejlighed og opgangs fraflyttelse 3 mdr før vores.

Oven i hatten er billederne ( som er uden datoangivelse)  fra højsommeren med smukke blomsterne træer og blomster i baggrunden, hvor vi flyttede i efteråret ( september 2017, ) og han havde først til til flyttesyn d 13 november 2017, hvor billeder så angiveligt skulle være fra ????
Så jeg sidder i skrivende stund, og forbereder en skriftlig politianmeldelse, af samme udlejer og dennes advokat, for dokumentfalsk i så en alvorlig sag, såfremt de fastholder påstanden

Well det var så måske til at forstå, hvis nu udlejer var en af de berømte private bolighajer.
MEN DET ER HAN IKKE….

Manden er uddannet murer – og har siddet i 3F BJMF i Valby de sidste mange som hhv tillidsrepræsentant og skuemester, hvad er blevet mig oplyst, om dette passe, tja det må stå uklart for nu.

Han bedømmer til de unge murerlærlinges svendeprøver, og har ført deres faglige sager mod mestrene igennem årene, det ved jeg for et faktum.
Udover dette, så er han medlem af kommunistpartiet ( åbenbart en tradition i murerfaget) og stillede op til borgerrepræsentationen i 2017. Han blev dog ikke valgt ind.
Han er med andre ord, “erklæret” ræverød…..
Blot ikke i sin gerninger…

Han sidder som en konge i vores stiftelse på sit lille kontor.

Han truer lejerne, hvis de ikke retter sig ind efter hvad han har udstedt af dekret.
Forlanger du at der skal gøre noget i dit lejemål, nå får du konsekvent beskeden ” Det skal du selv betale” – Det skal lige indskydes at iflg vores lejekontrakter hæfter udlejer for at indvendig vedligeholdelse.

Manden, som benævnt er formand for bestyrelsen herinde,  nægter at udlevere stiftelses dokumenter, formålsparagrafer, vedtægter med mere på foreningen vi alle bor under.
Han udlevere ikke regnskaber trods forespørgelse og vi ved ikke hvem der ellers sidder i bestyrelsen, for den eneste  der henvises til, er formanden selv.

SÅ du kan ikke klage over manden til bestyrelsen, da vi ikke ved hvem de er. Det står nremlig ikke oplyst nogen steder.
Jeg har dog formået, ved godt detektivarbejde, formået at grave nogle få navne op,og sjovt nok, så er de navne jeg har fundet frem til, ansat i 3F BJMF afdeling i Valby. De udgøre godt nok ikke hele bestyrelsen, hvad jeg ved.

Når manden skriver ud til os lejere via mail, så gør han det fra en 3F mail.
Ellers høre vi ikke fra manden.

MEN når du henvender dig til 3F, det være sig lokalkontoret BJMF i Valby eller til hovedforbundet, for at få hjælp til at få stoppet den mands tyrani og enevælde, understreger de, at de ikke er en del af Murersvendeforeningens stiftelses OG henviser til….. FORMANDEN!!!

Dog, når man så graver i det, så finder man ud af, at murersvendens brancheklub, er dybt rodet ind i Murersvendeforeningens stiftelse, og de ( brancheklubben)  har til huse i lokalafdelingen 3F BJMF i Valby. Altså på den måde at der er stor økonomisk støtte/opbakning til Murerstiftelsen.
OG flere af 3F BJMF fagforeningsrepræsentanter der sidder ude i forbundent er sovset ind i Murersvendeforeningens stiftelse, og det er trods møj og besvær lykkedes mig, at finde ud af , at flere af de herre der sidder ude i forbundet er medlem af Murersvendeforeningens bestyrelse og at Formanden her fra murersvendeforeningens stiftelse er medlem af f.eks Murersvendens brancheklubs bestyrelse …

 

Er du forvirret? .. Tro mig det bliver kun værre…..
For om en lille måned, er der generalforsamling i Murersvendeforeningens stiftelse- og kan I gætte hvor den skal afholdes?

Jup ude i 3f BJMF fagforeningslokaler i Valby, trods at vi herinde har vores egne lokaler, som iøvrigt benyttes flittigt til sociale sammenkomster bl.a efter fyraften, ect ( her holder jeg så mund, for det tåler vist ikke dagens lys) – og hvor hvis du som lejer er på formanden/udlejer/administarators HIT- liste, får udleveret nøgler til, så du frit kan disponerer over lokalerne 24/7 .

MEN så skal du ikke være en der kræver din ret som lejere, du skal være den der er en god partisoldat, og klapper hælene sammen, når kongen befaler.
Det er virkelig skræmmende at se,hvordan voksne mænd er rædselsslagende for den mand.

Murersvendes brancheklub betaler et årligt støttebeløb til Murersvendforeningens stiftelse – på over 300.000 kr årligt.

Og de penge indkasseret af samtlige murer i København, som er tvunget til at betale et månedlig beløb ud af deres fagforeningskontigent til dette her.
Men de, murersvendene i København, er alle uden indflydelse i den sag, og rigtig mange murer i København er svær utilfredse med at de skal være med til at betale for noget af driften af Murersvendeforeningens stiftelsens drift. …

Dog er dette noget  i Murersvendens brancheklub bestyrelse har bestemt, er det blevet mig oplyst af de murer rundt om i KBH jeg har talt med ( og ikke af dem der bor under stiftelsen) .

Nogle af de penge går til at betale Murersvendeforeningens stiftelse´s formand/udlejer/administrator temmelige favorable løn og vilkår, som ansat i Murersvendeforeningens stiftelse.
Jeg har endnu til gode, at finde ud af, om manden er lønnet bestyrelsesformand for stiftelsen, eller om han er lønnet som administrator, men hans løn inkl pension ligger et godt flot stykke oppe over den alm murersvends i Købehavn.

Det vil kræve adgang til regnskaberne, men det har endnu ikke været muligt, for de kort holdes tæt inde på livet.
Iøvrigt- søger man information i erhvervs og selskabsstyrelse er det hermestisk lukket.( der er søgt aktindsigt, og der afventes svar )
Du kan ikke finde og få oplyst noget som helst om Murersvendeforeningens stiftelse nogen steder.
Sjovt for en foreningen, der er pakket ind i ord som solidaritet, og som siger de går ind for åbenhed.
For overhovedet at få en lejlighed og bo under Murersvendeforeningens stiftelse, er det et krav du er uddannet murer, murerlærling eller murerenke.- det eneste sted, du kan se der er lejligheder, er på 3F BJMF hjemmeside … og der er der blot en henvisning til formandens navn og telefon nummer.

Ellers kan du ikke få en lejlighed, lyder det svar man får, fra jup…stiftelsens formand.
DET er sgu ulovligt.
Den mulighed for at kunne stille sådan et krav fra en foreningens side af, blev ophævet for flere år siden.
Netop pga af den store mangel på lejligheder der er til at betale for.
Man kan sige at medlemmer  har fortrinsret.
Dog må det ikke være udelukke for alm andre borgere at søge og få en bolig.
Men det sker så ikke.

For formanden der bestemmer.
Så vi har ingen boboere i egendommene, der ikke er tilknyttet murerfaget på den ene eller anden måde.

Hvordan finder de så ud af du er er medlem, og murer ect ? 
Jo de får skal listerne af…. : mit gæt kunne være af …
Murersvendes Brancheklub, som igen( tilsyneladende) får dem via deres arbejde i 3F BJMF i Valby!!!
SÅ der udveksles fortrolige og lukket informationer om muresvendene i København , og dermed overtræde persondataloven…Såfremt det er sådan det forholder sig

Meeeen hvad gør det`, “For vi er jo FAGBEVÆGELSEN… ”

Dog direkte adspurt, så har de INTET med hinanden at gøre, og de hverken kan eller vil blande sig i hinandens ting … Sådan helt officielt….. De henviser konsekvent til stiftelsens formand.

Trods det faktum de er så sovset ind i det og hinanden – og DET emmer så langt væk af nepotisme i  min optik 😉
Sjovt nok, nu har jeg de sidste par måneder gravet og gravet i dette her, og jeg bliver mere og mere overrasket og for at sige det mildt -Temmelig vred..

Jeg skal lige understrege, at jeg dæleme dokumentere dette her helvede vi er udsat for..

Så i mit optik er den røde fagbevægelse lige til at lukke op og SKI*** i…
For de er sgu lige så slemme banditter som dem de hader i habitter ;)- særligt når de går imod deres egne kollegaere for at beskytte vennerne i fagbevægelsen.

Så min holdning til den røde fagbevægelse i disse dage er :

Sådan en gang pamper & nepotister!!!!
Og jeg er virkelig vred over den vasker sine hænder, i noget der i den grad tyder på,  de er sovset ind i op til begge øre, dog som de nægter at handle eller tage tage ansvar for.

SÅ jeg slutter af med Egon Olsen så berømte udsagn 😉

  • Må jeg være fri! Ti stille! Det er for galt. Jeg finder mig ikke i det! Det er det samme hver gang. Det er det samme hver eneste gang. Man har en plan – en genial plan! – og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater!

Det er sgu ikke nemt at bo et fantastisk sted – blandt nogle søde mennesker, der er en flok kujoner, fordi de er så blinde i deres misforstået loyalitet til en fagbevægelse der tager dem i deres bagdel.
Særligt når  man som jeg hylder retfærdighed og frihed

Og jup, jeg ved imorgen er jeg ilde set – af dem der bakker op om fagbevægelsen her i gaden og nok også lagt for had af 3F BJMF medlemmer i stiftelsen..
Men jeg overlever, jeg er vant til lidt af hver efterhånden, inkl grimme beskyldninger og løgne om min person.
Dog finder jeg mig dæleme ikke i, at denne uret går upåagtet hen, eller forbliver usagt
Så sagt med andre ord, stikker man snuden frem, får man helt sikkert også slag- OG jeg er forberedt på de slag der kommer oven på denne blog.

Med forårs hilsner på denne påskens sidste dag ….

Btw: jeg er stadig aktiv ildsjæl, inden for både hjemløse OG udsatte familier… og det er på trods af onde tungers grimme tilsvinings arbejder i kulisserne..

https://aprilchris.dk/2018/04/april-hende-der-svindleren-bedrageren-der-stjal-fra-de-hjemloese/

https://aprilchris.dk/2017/02/kaere-danmark-hjemloeshed-er-bare-ikke-okey/

April

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim Madsen